Cupa Mondială 2018 – Grupa F

iunie 12, 2018

kroos blog

Campioana mondială en-titre, Germania, face parte dintr-o grupă care nu-i poate pune mari probleme. Pentru locul al doilea, se bat Suedia și Mexic, în timp ce Coreea de Sud nu pare a avea forța necesară pentru o calificare în optimi.

Aici poți paria pe clasamentul grupei F

Germania

A câștigat deja un trofeu în Rusia, Cupa Confederațiilor, deși Low a folosit atunci o echipă experimentală. Germania reprezintă la fiecare turneu final o echipă ce trebuie luată în calcul la câștigarea trofeului.

Jucătorul cheie: Tony Kroos (Real Madrid) – Este liderul Germaniei după ce Lahm s-a retras din activitate. Reușește să împartă mingiile la centrul terenului ca nimeni altul și știe ce înseamnă să câștigi un trofeu important.

Cota Casa Pariurilor pentru câștigarea Cupei Mondiale: 5.50

Mexic

Este o prezență constantă la Cupa Mondială, dar de fiecare nu reușește să producă un rezultat ce ar rămâne în inimile suporterilor. A fost la ultimele șase ediții ale competiției și de fiecare dată a pierdut în optimi.

Jucătorul cheie: Javier Hernandez (West Ham) – Trecut pe la cluburi important, Hernandez se află acum în fața unui Mondial ce ar putea să-i relanseze cariera.

Cota Casa Pariurilor pentru câștigarea Cupei Mondiale: 100.00

Suedia

A reușit performanța să o elimine în barajul de calificare pe marea Italie. Fără Zlatan Ibrahimovic, Suedia merge înainte cu jucători care acum formează o echipă adevărată, ce se susțin unul pe altul în teren.

Jucătorul cheie: Emil Forsberg (Leipzig) – Practic, Forsberg reprezintă înlocuitorul din atac al lui Ibrahimovic. A reușit prin evoluțiile sale nu să-l facă uitat pe Zlatan, ci mai degrabă să-i determine și pe ceilalți jucători să apară la finalizare.

Cota Casa Pariurilor pentru câștigarea Cupei Mondiale: 150.00

Coreea de Sud

Din 1986 până acum, Coreea de Sud reușește de fiecare dată să se califice la Cupa Mondială. Asiaticii și-au făcut un obicei în a participa la cea mai importantă competiție a fotbalului. De data asta, Coreea de Sud se bazează pe un trio de jucători din Premier League.

Jucătorul cheie: Son Heung-min (Tottenham) – este jucătorul asiatic cu cele mai multe goluri în Premier League și asta spune multe.

Cota Casa Pariurilor pentru câștigarea Cupei Mondiale: 750.00

Etichete: , , , , ,

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *