Cupa Mondială 2018 – Grupa E

iunie 12, 2018

Campionatul Mondial 2018

Din Grupa E face parte principala favorită la câștigarea Cupei Mondiale, Brazilia. Cu șanse de calificare în optimi sunt Serbia și Elveția, dar și Costa Rica poate reprezenta o surpriză plăcută.

Brazilia

Deși ajunsă în semifinale la Cupa Mondială precedentă, pentru Brazilia competiția organizată în 2014 a rămas în istorie ca un eșec răsunător după 1-7 cu Germania. Acum, datele s-au schimbat, iar Brazilia pare o națională mult mai închegată pentru Rusia 2018.

Jucătorul cheie: Neymar (PSG) – Demonstrează de ani buni că ești principalul contracandidat la succesiunea celor doi mari coloși Lionel Messi și Cristiano Ronaldo. Ajuns la 26 de ani, Neymar este la maturitatea sportivă pentru a fi cel mai bun jucător de la Cupa Mondială din Rusia.

Cota Casa Pariurilor pentru câștigarea Cupei Mondiale: 5.00

Elveția

Este timpul ca generația talentată de elvețieni să arate și prin rezultate la echipa națională valoarea pe care o are. Sferturile de finală par un obiectiv realistic pentru o formație cu jucători la cluburi importante.

Jucătorul cheie: Valon Behrami (Udinese) – Este la a patra Cupă Mondială alături de naționala Elveției. De data asta, Behrami este unul dintre cei mai experimentați jucători din lotul pregătit de Vladimir Petkovic, și va avea un cuvânt greu de spus.

Cota Casa Pariurilor pentru câștigarea Cupei Mondiale: 100.00

Serbia

A defilat în grupa de calificare și după opt ani a obținut din nou biletele pentru Cupa Mondială. Serbia produce în continuare jucători de valoare ce sunt transferați pe sume amețitoare, iar Rusia 2018 reprezintă o rampă de lansare importantă.

Jucătorul cheie: Branislav Ivanovic (Zenit) – A jucat în toate meciurile de calificare pentru Cupa Mondială, iar experiența lui din perioada Chelsea poate reprezenta un punct cheie în parcursul Serbiei din Rusia.

Cota Casa Pariurilor pentru câștigarea Cupei Mondiale: 200.00

Costa Rica

Poate cea mai mare surpriză de la ediția precedentă, micuța Costa Rica a ajuns până în sferturile de finală, acolo unde a pierdut doar la penaltyuri în fața Olandei. Deși meciurile amicale dinaintea turneului final nu au fost încurajatoare, Costa Rica are totuși jucătorii care pot produce din nou un parcurs senzațional.

Jucătorul cheie: Keylor Navas (Real Madrid) – Ajuns la Real în 2014, Navas nu s-a pierdut și a ocupa un loc important în echipă pe parcursul acestor patru ani.

Cota Casa Pariurilor pentru câștigarea Cupei Mondiale: 500.00

Etichete: , , , , ,

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *