Cupa Mondială 2018 – Grupa D

iunie 12, 2018

messi blog

Este cea mai puternică grupă de la această Cupă Mondială. Argentina, una dintre favoritele certe ale competiției, Croația, o națională cu staruri mondiale, Islanda, surpriza de la Euro 2016 și Nigeria, prima echipă calificată din Africa la Cupa Mondială.

Aici poți paria pe clasamentul Grupei D

Argentina

Este naționala cu atacul cel mai răsunător de la Cupa Mondială. Antrenorul Jorge Sampaoli va avea cea mai grea decizie de luat în privința jucătorilor din ofensivă. Deși a reușit cu greu să se califice pentru competiția din Rusia, Argentina este cert una dintre favorite, cu un Leo Messi ce vrea să-și treacă în palmares singurul trofeu important ce-i lipsește.

Jucător cheie: Lionel Messi (Barcelona) – Argentina nu s-ar fi calificat la Cupa Mondială fără Messi. El a fost jucătorul care a impulsionat o echipă de vedetă să-și confirme statutul în preliminariile Americii de Sud.

Cota Casa Pariurilor pentru câștigarea Cupei Mondiale: 10.00

Islanda

A fost naționala surpriză de la Campionatul European din 2016, reușind un parcurs fantastic și însirând nume sonore ale fotbalului mondial. Islanda este țara cu cea mai mică populație prezentă la Cupa Mondială din Rusia.

Jucător cheie: Aron Gunnarsson (Cardiff City) – Este căpitanul care inspiră întreaga echipă. Strigătul de luptă al islandezilor vine întotdeauna de la „bărbosul”Gunnarson.

Cota Casa Pariurilor pentru câștigarea Cupei Mondiale: 200.00

Croația

Cu jucători la Real Madrid, Barcelona sau Juventus, naționala Croației reprezintă o forță de care orice echipă ar trebui să se teamă. Dacă jucătorii croați reușind să repete evoluțiile de la echipele de club pentru națională în Rusia, atunci formația pregătită de Zlatko Dalic va reprezenta un pion important la Mondial.

Jucător cheie: Luka Modric (Real Madrid) – Playmakerul câștigătoarei Champions League din acest an reprezintă mintea limpede și creativă și din centrul naționalei Croației.

Cota Casa Pariurilor pentru câștigarea Cupei Mondiale: 35.00

Nigeria

Este prima națională calificată din Africa pentru Mondialul din Rusia. A reușit această performanță într-o grupă grea, cu Camerun, Algeria și Zambia. Super Vulturii s-au calificat la a cincea Cupă Mondială din ultimele șase.

Jucător cheie: John Obi Mikel (Tianjin Teda, China) – Nigeria are în componență jucători tineri talentați, ca Iwobi sau Iheanacho, dar totuși experiența lui Mikel s-ar putea să fie esențială în parcursul echipei.

Cota Casa Pariurilor pentru câștigarea Cupei Mondiale: 200.00

Etichete: , , , , ,

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *