Cupa Mondială 2018 – Grupa C

iunie 12, 2018

griezmann blog

Este una dintre cele mai echilibrate grupe ale Mondialului, cu o favorită certă însă: Franța. În rest, toate celelalte 3 naționale au o șansă să ajungă în optimile competiției.

Aici poți paria pe clasamentul Grupei C

Franța

Are unul dintre cele mai puternice loturi de la Cupa Mondială, iar antrenorul Didier Deschamps se confruntă cu o problemă pe care orice selecționer ar vrea să o aibă: prea mulți jucători de valoare. Franța este una dintre principalele candidate la câștigarea Cupei Mondiale din Rusia.

Jucător cheie: Antoine Griezmann (Atletico Madrid) – Atacantul francez are o evoluție constantă de ani buni, iar Cupa Mondială din Franța poate să fie marcată de evoluțiile sale.

Cota Casa Pariurilor pentru câștigarea Cupei Mondiale: 7.50

Australia

Nu sunt puțini cei care o văd pe Australia ca pe naționala surpriză a acestui Mondial. Mourinho chiar a prezis că australienii vor trece măcar de faza grupelor. Jucătorii tineri care au evoluat la precedenta Cupă Mondială sunt acum mai experimentați cu patru ani, iar echipa și-a păstrat nucleul.

Jucător cheie: Mile Jedinak (Aston Villa)- A fost cel care a marcat un hattrick în barajul cu Honduras. De asemenea, Australia încă îl are la dispoziție pe experimentatul Tim Cahill, ajuns la 37 de ani.

Cota Casa Pariurilor pentru câștigarea Cupei Mondiale: 300.00

Peru

Reprezintă naționala surpriză din America de Sud. Peru a lăsat acasă echipe importante ca Chile, Paraguay sau Ecuador, cu jucători care evoluează în special în campionatele din Europa. Mulți dintre jucătorii peruani evoluează în campionatul Mexicului.

Jucător cheie: Edison Flores (Aalborg)  – Are 24 de ani și se întrezărește un transfer la un club important din Europa. Este constant în evoluții și a însemnat mult pentru atacul celor din Peru în special în meciurile din deplasare.

Cota Casa Pariurilor pentru câștigarea Cupei Mondiale: 200.00

Danemarca

A reușit calificarea dintr-o grupă din care a făcut parte și România. S-a calificat după un baraj susținut împotriva Irlandei cu un scor șoc în deplasare, 5-1. Naționala nordică revine la un turneu final important după Campionatul European din 2012.

Jucător cheie: Christian Eriksen (Tottenham) – A debutat la Cupa Mondială pe când avea doar 18 ani. Acum, Eriksen este un jucător consacrat și important, poate în cea mai bună formă din carieră.

Cota Casa Pariurilor pentru câștigarea Cupei Mondiale: 100.00

Etichete: , , , , ,

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *