Show Casa Pariurilor la Finala Cupei României, FC Hermannstadt – CSU Craiova

mai 25, 2018

Tragi_la_poarta_blog_545x240

Casa Pariurilor susține tradiția fotbalului românesc și pasiunea suporterilor. Încurajăm de peste 10 ani pe toți românii să-și exprime bucuria pe stadion și să-și susțină frenetic favoriții.

Ca unul dintre sponsorii principali ai Cupei României, Casa Pariurilor a pregătit la ultimul act al competiției un show demn de orice finală europeană!

Instalăm cortul și scena Casa Pariurilor Casa Pariurilor în incinta Arenei Naționale cu mult timp înainte ca jucătorii să ajungă la stadion.

Vei fi întâmpinat de fetele Casa Pariurilor cu multe cadouri și cu posibilitatea să intri într-un concurs cu premii importante. Trebuie doar să te înscrii și să așteptți să fii sunat de un reprezentant Casa Pariurilor. La pauza meciului vei avea șansa să fii aplaudat de un stadion întreg și posibilitatea de a doborî ținte care valorează fiecare câte 1.000 de lei.

Chiar înainte de startul meciului, Casa Pariurilor a pregătit pe teren o surpriză care suntem siguri că îți va face plăcere. Vei putea observa o altă față a noastră, una la care poate nu te-ai gândit până acum.

Finalul meciului îl petrecem împreună, cu echipa câștigătoare a Cupei României, artificii și alte premii la ieșirea din stadion.

Te așteptăm la Finala Cupei României, FC Hermannstadt – CSU Craiova, de duminică, ora 21:00, pe Arena Națională! Hai să-ți susții favoriții, hai să sprijini tradiția și pasiunea românească pentru fotbal!

Etichete: , ,

4 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *