Bonus El Clasico – 20 de lei pentru 20 de fani!

aprilie 28, 2018

CP-Concurs-FB

El Clasico împarte suporterii din nou! Ții cu Barcelona sau cu Real Madrid? Oricare ar fi preferata ta, ai șansa să câștigi 20 de lei la Casa Pariurilor!

Trebuie doar să ne spui în comentariul de la postarea de pe Facebook pe cine susții: Barcelona sau Real Madrid?

Răspunsul de la postarea de pe Facebook trebuie să fie însoțit de numele de utilizator de la Casa Pariurilor.

Desemnăm cei 20 de câștigători prin tragere la sorți. Anunțarea câștigătorilor și creditarea conturilor va avea loc luni, 29 octombrie.

Termeni și condiții

Răspunsurile sunt acceptate la postarea de pe Facebook până la ora 19:00. Orice editare ulterioară a unui comentariu va conduce la descalificarea jucătorului din concurs.

Fiecare cont de Facebook are dreptul la un singur pronostic. Bonusul poate fi revendicat doar de către un parior care deține un cont Casa Pariurilor.

Suma Bonusului trebuie jucată în întregime, pe unul sau mai multe pariuri, pentru a putea fi retrasă. Sumele de bani provenite din Bonus care nu îndeplinesc regulile vor fi retrase dupa 30 de zile.

Casa Pariurilor își rezervă dreptul de a dezactiva viitoarele Bonusuri anunțate sau de a-l suspenda pe cel în curs pentru unul sau pentru toți jucătorii, dacă este folosit într-o manieră ce contravine Regulilor Organizatorului.

Un jucător nu poate avea mai multe conturi create pe platforma www.casapariurilor.ro. Organizatorul își rezervă dreptul de a decide unilateral și de a acționa prin orice mijloacele necesare, suspendând sau închizând contul oricărui participant surprins că administrează mai multe conturi (operare sau folosire) cu care se înscrie în cadrul campaniilor promoționale, nerespectând regulile.

Participanții (jucătorii) ai căror conturi au fost închise, suspendate sau auto-excluse pentru orice motiv, nu se pot înscrie în campanie.

Organizator: Hattrick-PSK d.o.o., Str. Leopolda Mandića 14, Dugopolje, Croația

Echipa CASA PARIURILOR

Etichete: , , ,

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *