Incredibilul bilet din Alba-Iulia. A mizat doar pe out-sideri!

martie 19, 2018

Depay blog

Duminică seară. O ultimă serie de meciuri în campionatele Europei și urmează pauza pentru echipele naționale.

La Alba-Iulia, un jucător Casa Pariurilor se hotărăște pentru un bilet. Alege patru meciuri. La 3 mizează pe out-siderii clari iar la unul că ambele echipe vor marca.

Primul meci: RB Leipzig – Bayern Munchen, victorie pentru gazde.

Bayern, lider în Bundesliga, a câștigat ultimele trei meciuri (2 în campionat și unul în Liga Campionilor) reușind să marcheze 13 goluri și încasând doar unul.

Leipzig, înaintea meciului cu Bayern, reușise un egal în Liga Europa cu Zenit, rezultat ce i-a asigurat calificarea în sferturile Ligii Europa, și o remiză în deplasarea de la Stuttgart. Și totuși, jucătorul Casa Pariurilor a mizat pe victoria lui Leipzig. Lucrurile au început rău pentru biletul său, cu Bayern deschizând scorul în minutul 12. Keita a egalat în minutul 37 iar victoria a fost adusă de Werner, în minutul 56.

Al doilea meci de pe bilet: Villarreal – Atletico Madrid, victorie pentru gazde.

Atletico Madrid, principala urmăritoare a Barcelonei, primise un singur gol în ultimele trei meciuri (toate câștigate) și primise unul singur. Villarrea, de cealaltă parte, își cam luase gândul de la o poziție în Liga Campionilor pentru sezonul următor. Și totuși, pe bilet a fost aleasă victoria celor de la Villarreal. Și din nou meciul a început prost, cu Griezmann marcând din penalty pentru Atletico în minutul 20. Egalarea a venit târziu, abia în minutul 82. Victoria? În minutul 90+1, prin același Unal!

Al treilea meci de pe bilet: CFR Cluj – FCSB, ambele marchează

Singurul meci în care nu a mizat pe out-sider a fost CFR – FCSB, pentru care a optat pentru ambele marchează. Iar dacă CFR a deschis scorul în minutul 38 prin Culio, din penalty, pentru golul bucureștenilor a trebuit să aștepte primul minut de prelungiri al meciului. Gnohere a fost acela care a bifat cota.

Al patrulea meci de pe bilet: Marseille – Lyon, victorie pentru oaspeți

Cinci puncte avans pentru Marseille în fața celor de la Lyon și favorită clară în meciul direct de pe Stade Velodrome, cu 60.000 de fani în tribune. Și, din nou, meciul a început prost pentru jucătorul din Alba Iulia. Marseille a deschis scorul prin Rolando în minutul 31. Egalare până în pauză după un autogol al lui Rami și Lyon a preluat conducerea în minutul 52 prin Aouar. Marseille se trezește și egalează situația pe tabelă în minutul 84 prin Mitroglou. Meciul se îndrepta spre un egal, dar Depay a avut ultimul cuvânt, în minutul 90!

Biletul a avut o miză de 20 de lei. Câștigul a fost 3.749 de lei!

Felicitări!

alba iulia 2

PIN Bilet: 113723338143

Etichete: ,

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *