Derby mare la Călărași. Hai la meci, la Dunărea – Hermannstadt!

februarie 24, 2018

dunarea

OFERTA CASA PARIURILOR PENTRU MECIUL DUNĂREA – HERMANNSTADT

Liga 2 Casa Pariurilor a pornit din nou la drum în acest an iar prima etapă din 2018 programează un derby ce se anunță spectaculos din toate punctele de vedere. Primele două echipe din clasament, Dunărea Călărași și FC Hermannstadt, se întâlnesc în meci direct, duminică, de la ora 15.00.

Dunărea Călărași, liderul clasamentului, are un singur punct avans în fața celor din Sibiu, de la FC Hermannstadt. În tur, sibienii s-au impus cu scorul de 2-1.

Pentru ultima parte a sezonului, cele două echipe s-au întărit considerabil în pauza de iarnă.

Șase jucători noi au ajuns la Sibiu pentru 2018: Olivian Surugiu, Alexandru Curtean, Cristian Danci, Alexandru Coman, Alexandru Târnovan și Toma Niga. Curtean este un jucător cu ștate vechi în Liga I, Coman a evoluat pentru FCSB, iar Târnovan și Niga au trecut pe la FCSB, ultimul fiind împrumutat la Sibiu.

Dunărea Călărași nu se va mai baza în ultima parte a sezonului pe Valentin Balint, Andre Mesquita, Andrei Puşcaşu, Alexandru Dincă şi Bogdan Danciu, dar antrenorul Dan Alexa a adus alți nouă oameni în lot: Alin Dobrosavlevici, Gaston Mendy, Paul Iacob, Alexandru Stoica, Dino Spehar, Cătălin Doman, Ciprian Rus, Alexandru Avram și Florin Muntean.

Atât antrenorul celor de la Hermannstadt, Alexandru Pelici, cât și Dan Alexa, de la Dunărea Călărași, au obiectiv clar promovarea în acest sezon. Pentru Hermannstadt urmează și partida de miercuri, din Cupa României, un meci pe care Pelici îl consideră la fel de important ca cel cu Dunărea.

La partida de duminică, de la ora 15:00, Casa Pariurilor vă așteaptă pe stadionul din Călărași cu multe surprize!

Etichete: , ,

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *