Pasiunea pentru Sport a rămas la cote mari în Galați!

ianuarie 29, 2018

blog galati

Peste 1.100 de suporteri au fost prezenți în Sala Sporturilor Dunărea, din Galați, la evenimentul Campionii din Oțel, susținut de Casa Pariurilor.

7

Jucători de legendă din fotbalul românesc au venit cu zâmbetul pe buze la turneul desfășurat în onoarea lui Daniel Florea, competiția marcând finalul carierei pentru fundașul cu prezențe sub „tricolor”.

Dinamo, Steaua, Oțelul Galați, Rapid, Naționala Artiștilor și Selecționata Jurnaliștilor au încântat spectatorii din tribune. Au putut fi revăzuți cu mingea la picior Adrian Mutu, Ciprian Marica, Florin Bratu, Marian Aliuță, Sorin Paraschiv, Ion Viorel sau artiști precum Camara sau Andrei Ștefănescu. Iar derby-urile adevărate cu Oțelul în prim-plan au putut fi revăzute astfel în sala Sporturilor Dunărea din Galați.

A fost un spectacol câștigat până la urmă de Dinamo, într-o finală electrizantă cu Naționala Artiștilor. Artiștii au condus cu 3-0, dar „câinii” au egalat până la sfârșitul meciului și și-au adjudecat trofeul la loviturile de departajare.

3

Sărbătoritul Daniel Florea a ieșit chiar golgheterul competiției și a jucat în cadrul turneului atât la Oțelul cât și la Dinamo, două echipe pe la care a trecut de-a lungul carierei.

5

Le mulțumim tuturor suporterilor prezenți în Sala Dunărea și îi asigurăm pe toți fanii fotbalului adevărat că Pasiunea pentru Sport este o prioritate pentru Casa Pariurilor.

Etichete: , , ,

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *