Campionii din Oțel – Casa Pariurilor sprijină Pasiunea Românească pentru Sport

ianuarie 26, 2018

daniel florea blog

A fost campion al României, Ucrainei și Ciprului, câștigat Cupa tot în aceste trei țări și a bifat selecții sub Tricolor.

A debutat în fotbalul mare la Oțelul Galați și a mai trecut prin carieră la echipe importante ca Dinamo, Șahtior Donețk, Metalurg Donețk, Metalurg Zaporoje sau APOEL.

Ajuns la 42 de ani, în prezent antrenor, fostul fundaș Daniel Florea merita un turneu de retragere. La Galați, sâmbătă, 27 ianuarie, se întâlnesc în turneul Campionii din Oțel, jucători ce au încântat tribunele și care au un palmares impresionant.

Echipele de old-boys Oțelul Galați, Steaua, Dinamo și Rapid, dar și două echipe inedite, ale artiștilor și jurnaliștilor, se întâlnesc într-un turneu amical la Galați, iar Casa Pariurilor este mândră că poate sprijini un astfel de eveniment.

Vom revedea pe parchetul Sălii Dunărea, sâmbătă, de la ora 13:00, jucători ca Daniel Florea, Ion Viorel, Brăneț, Sălăgean (Oțelul) Aliuță, Ciocoiu, Paraschiv, Mozacu (Steaua), Prunea, Mihali, Marica, Mutu, Danciulescu, Mihalcea (Dinamo), Lupu, Iencsi, Constantinovici, Iftodi, Fane Tîră (Rapid), dar și pe artiștii Camara, Adrian Enache, Andrei Ștefănescu sau jurnaliști sportivi cunoscuți.

poster galati

Suporterii au intrarea liberă la turneul de la Galați și pot beneficia de surprize din partea Casa Pariurilor dacă sunt prezenți în tribunele sălii Dunărea.

Echipele au fost împărțite în două grupe: Steaua, Dinamo și Rapid în prima grupă, și Oțelul Galați, Naționala Artiștilor și Selecționata Jurnaliștilor în grupa secundă.

Semifinalele turneului vor avea loc de la ora 17:00, iar marea finală este programată de la ora 18:00.

Etichete: , ,

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *