Ultimul meci de bilet a fost întors de la 2-1 la 2-3 în minutele 87 și 90+4. 22.796 de lei încasați!

ianuarie 9, 2018

blog bilet online

Începutul de 2018 a fost trăit la cote maxime de unul dintre jucătorii Casa Pariurilor.

Sâmbătă, acesta a mizat pe un bilet 900 de lei și a ales șase meciuri. Academica s-a impus pe teren propriu cu Varzim, scor 1-0, Las Palmas și Eibar au marcat fiecare (scor final 1-2, Roma-Atalanta s-a încheiat 1-2 pentru pronosticul ambele marchează și peste 2.5 goluri, ca și la Lierse -Wilrijk, iar Juventus a câștigat deplasarea cu Cagliar.

Ultimul meci de pe bilet a fost Nancy – Lyon, care a început la ora 22:00 și în care jucătorul Casa Pariurilor a mizat pe victoria oaspeților. Lyon a deschis scorul în minutul 25 prin Fekir și lucrurile păreau să meargă spre un câștig important.

Nancy a revenit însă spectaculos în repriza a doua și a marcat din penalty prin Robic în minutul 71, pentru ca 4 minute mai târziu să preia avantajul pe tabelă printr-un gol înscris de Nordin.

De-abia în minutul 87 a reușit să egaleze Lyon prin Marcelo, dar victoria oaspeților încă părea departe, mai ales pentru că ambele echipe păreau resemnate că vor decide meciul în prelungiri sau la lovituri de departajare, partida fiind din 16-imile Cupei Franței, competiție într-o singură manșă în această fază.

Golul izbăvirii a venit însă în minutul al patrulea al prelungilor și a fost marcat de Cornet, printr-o lovitură liberă „a la Ronaldinho”, pe sub zidul format de jucătorii celor de la Nancy.

Sfârșitul zilei de sâmbătă l-a prins pe jucătorul Casa Pariurilor cu o încasare de 22.796 de lei!

Felicitări!

bilet online

PIN BILET: 113967701491

Etichete: ,

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *