Incredibila poveste a unui câștig fabulos la început de 2018. 3 meciuri pariate – 75.478 de lei încasați cu o miză totală de 16 lei!

ianuarie 4, 2018

blog

2018 se anunță a fi un an în care șansa va surâde celor îndrăzneți! Primul câștig important vine din Câmpia Turzii, iar povestea lui a fost spusă chiar de fericitul jucător.

A jucat două bilete pe care a mizat în total suma de 16 lei. Pe unul a pariat 4 lei și l-a păstrat simplu, iar pe celălalt a mizat 12 lei și a ales un sistem în care să câștige chiar dacă greșește un meci din trei.

Până acum nimic special. Continuarea poveștii este una însă demnă de orice thriller de la Hollywood.

Cele trei meciuri de pe biletul repetat au avut în total o cotă însumată de 10.475,50! Da, ați citit bine, de peste zece mii de ori înmulțită miza din doar trei evenimente!

Un specialist al fotbalului britanic, așa cum ne-a mărturisit chiar inspiratul jucător, a ales să joace meciuri din Championship Scoția, Championship Anglia și Premier League Anglia.

S-a hotărât să joace 1 pauză / X final la Inverness – Livingston și a prins o cotă de 14.00. De altfel, cea mai mică de pe întreg biletul! Când ați avut ultima dată șansa să spuneți că cea mai mică cotă de pe biletul câștigător a fost 14.00?

Meciul a început exact cum trebuie, cu gazdele marcând încă din minutul 6 și biletul în grafic. Spre sfârșitul primei reprize a venit eliminarea pentru două galbene a lui Vigurs de la Inverness, iar în repriza a doua oaspeții au egalat târziu, în minutul 82, pentru a bifa cota de 14.00.

Al doilea meci de pe bilet a fost Southampton – Crystal Palace. Iar aici, cota a fost una absolut fabuloasă: 41.00 pentru un meci în care gazdele să conducă la pauză, dar să câștige oaspeții meciul.

Motivația din spatele acestei cote? Așa cum a spus chiar jucătorul: Southampton nu câștigase de mult timp acasă și intra motivată la maxim pentru o victorie. Totuși, Crystal Palace venea după două victorii și un egal… Cine studiază și mai e și inspirat și curajos, prinde astfel o cotă de 41.00. Cum a decurs meciul? Southampton a deschis scorul în minutul 17 prin Long. La pauză 1-0 și Crystal Palace face două schimbări până în minutul 64. McArthur egalează în minutul 69 și Milivojevic aduce victoria pentru oaspeți în minutul 80. Cota 41 bifată!

La ultimul meci de pe bilet, Reading – Birmingham, început cu un sfert de oră mai târziu decât partida din Premier League, inspiratul nostru jucător a ales victoria dublă pentru oaspeți la o cotă de 18.25. Oaspeții au deschis scorul în minutul 24 și l-au majorat în minutul 64, cam în același timp în care Crystal Palace marca golul victoriei în cealaltă partidă.

 Și totuși, cele mai mari emoții nu au fost la partidele jucate ci la plasarea efectivă a biletului. Ambele au fost înregistrate la terminalul agenției din Câmpia Turzii. Primul, cu 18 secunde înainte de startul primului meci, iar al doilea cu 10 secunde înainte de începutul partidei din Scoția.

Studiu, Curaj și Șansă! Cam în aceste trei cuvinte se poate rezuma fabulosul câștig de 75.478 de lei!

campia turzii

PIN Bilete: 110613913611 și 110389338108

Etichete: , , ,

3 comentarii

  1. Cum naiba a castigat mai multi bani pe biletul care a avut miza mai mica ? Biletul cu 4 lei a castigat mai multi bani decat biletul cu miza de 12 lei tinand cont ca au fost aceleiasi cote si aceleiasi meciuri pe ambele bilete. Cum e posibil asa cv? lasati o dreacu de vrajeala

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *