Casa Pariurilor a premiat marele câștigător al Campaniei „Pariază pe Români”

decembrie 27, 2017

old boys

Sala Rapid a găzduit un meci de Old-Boys între formațiile Rapid și Dinamo, în prezența a aproximativ 700 de spectatori în tribune.

Meciul s-a încheiat cu scorul de 5-5. Pentru Rapid au marcat Valentin Bădoi, Daniel Pancu (3) și Cezar Zanfir, în timp ce pentru Dinamo au înscris Mihai Antal, Ionuț Bălan, Laurențiu Lică, Marius Niculae și Gabriel Răduță

Pentru Rapid au evoluat Daniel Pancu, Daniel Niculae, Ștefan Nanu, Marius Măldărășanu, Mugur Bolohan, Florin Motroc, Marian Grigore, Valentin Bădoi, Fănel Țîră, Ionuț Voicu, Mihai Iosif, Rodin Voinea, Nicolae Constantin, Vasile Caciureac, Cezar Zanfir Florentin Rădulescu și Bebe Cioran.

Din lotul dinamoviștilor au făcut parte Florin Prunea, Giani Kiriță, Marius Nicolae, Daniel Iftodi, Gabriel Răduță, Ionuț Bălan, Laurențiu Lică, Mihai Antal și Vasile Zlotea.

Meciul de Old Boys Rapid – Dinamo a reprezentat momentul final al Campaniei Pariază pe Români, susținută de Casa Pariurilor, care a aniversat 10 ani de existență.

La pauza meciului vedetă, cinci dintre finaliștii campaniei, jucători care au mizat pe meciurile din Liga I și Liga 2, au participat la o departajare prin lovituri de pedeapsă. În poartă s-a aflat Florin Prunea iar câștigător a fost Alexandru Ciopică, din Galați, singurul dintre finaliști care a reușit să-i marcheze de două ori fostului internațional român.  

Alexandru Ciopică a plecat acasă cu premiul cel mare, în valoare de 10.000 de lei. Atât el cât și ceilalți nouă finaliști au mai primit câte un laptop și un sejur la munte.

93bae1b38ee94a41bd54314bd072fdec

Casa Pariurilor susține Pasiunea Românească pentru Sport și încurajează suporterii să fie alături de sportul românesc!

Etichete: , , ,

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *