Primul Jackpot la Jocuri Virtuale din România

decembrie 22, 2017

jackpot

În premieră în România, îți oferim Jackpot la Jocurile Virtuale Online!

Ne-am obișnuit jucătorii cu surprize plăcute și nu ne dezmințim. De acum, poți câștiga și mai mult la Jocurile Virtuale de la Casa Pariurilor. Depinde de tine cât investești pentru a avea mai multe șanse.

Casa Pariurilor ți-a pregătit atât un Jackpot atractiv, acordat zilnic, cât și unul chiar mai consistent, acordat săptămânal.

Tot ceea ce trebuie să faci este să pariezi la oricare dintre jocurile Lucky Six, Lucky X, Curse de câini, Curse virtuale de câini și Curse virtuale de cai și poți câștiga unul dintre Jackpot-uri.

Jackpot-ul zilnic și cel săptămânal se acordă în mod aleatoriu. Imaginează-ți că pariezi pe Cursele de Câini pe o anumită cotă, știi cât ar trebui să câștigi dacă indici corect rezultatul, dar deodată primești un Jackpot fabulos, fără nicio obligație în plus. E atât de simplu să câștigi cu Jocurile Virtuale de la Casa Pariurilor.

Mai mult, ai posibilitatea la fiecare Joc Virtual să vezi care este suma de Jackpot zilnic și cea pentru cel săptămânal.

Ai 365 de zile pe an în care poți câștiga Jackpot-ul zilnic și 52 de posibilități pentru cel săptămânal! Intră în joc aici!

Etichete: , , ,

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *