Primul examen eliminatoriu. România înfruntă Cehia în optimile Mondialului

decembrie 11, 2017

buceschi-romania

ROMÂNIA – CEHIA, ora 18:30

OFERTA CASA PARIURILOR PENTRU ACEST MECI

Naționala României pregătită de Ambros Martin a reușit fără probleme calificarea în optimile de finală ale Campionatului Mondial din Germania. Cu primul loc asigurat încă dinaintea ultimului meci din grupă, „tricolorele” au fost învinse de Franța, dar echipa folosită a fost cel puțin una secundă.

De acum, pentru România încep examenele eliminatorii. Primul test este contra Cehiei, la Leipzig.

Ca un atu moral pentru Ambros Martin și elevele sale, Cehia nu a reușit să învingă niciodată România într-p competiție oficială.

La acest Mondial, pe extreme Cehia nu a stat deloc bine, având cele mai puține aruncări dintre toate echipele calificate în optimi: 20. Procentajul de reușită este și mai rău, cu 35 la sută, în timp ce România stă de două ori mai bine la acest capitol.

De la 9 metri, Cehia are cele mai multe aruncări dintre echipele calificate în această fază: 115. Procentul de reușită este însă de doar 30 la sută, în comparație cu România care are un procent de reușită de 40 la sută.

Jocul cu pivotul și pătrunderile sunt atuurile Cehiei înaintea disputei cu România, în timp ce pentru contraatac, cele două formații au procentaje asemănătoare.

În dreptul portarilor, din nou România are procentaje mai bune. Dedu și Dumnaska au strâns 34 la sută mingii apărate, în timp ce Satrapova și Kudlackova au adunat 27 la sută.

Meciul România – Cehia face parte din Oferta Top la Casa Pariurilor. România are o cotă de 1.40 că va câștiga meciul, în timp ce formația cehă este cotată cu 5.50 pentru victorie. Egalul are o cotă de 13.00.

Foto: MediafaxFoto

Etichete: , , ,

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *