Drumul spre succes începe în Liga 2 Casa Pariurilor! Super-transferurile care au promovat la cel mai înalt nivel!

decembrie 9, 2017

drumul spre succes

Drumul spre succes începe de multe ori din Liga 2 Casa Pariurilor. Pentru mulți jucători, această competiție este o rampă de lansare, se remarcă și se transferă direct în Liga 1. Pariem că va fi așa în continuare și îți prezentăm trei exemple de jucători, care au pornit din Liga 2 Casa Pariurilor și au ajuns până acolo unde visează orice fotbalist: echipa națională.

Florin Gardoș a plecat de la Concordia Chiajna, din Liga 2 Casa Pariurilor, la Steaua, în Liga 1, a ajuns la echipa națională și a prins transferul visat, în Premier League, la Southampton.

Un exemplu mai recent este Dennis Man. Puștiul FCSB-ului a făcut senzație la UTA Arad în Liga 2 Casa Pariurilor și a fost remarcat imediat de roș-albaștri, apoi, cea de-a treia poveste pe care o vei citi este cea a lui Olimpiu Morutan, care a plecat de la Universitatea Cluj, la FC Botoșani și este dorit de echipele tari din Liga 1.

Asta ne demonstrează că trebuie să avem încredere în români și să pariem pe ei. Știai că dacă ai pe bilet un meci românesc poți câștiga 10.000 de lei sau alte zeci de premii? Intră aici și află cum!

Foto: MediafaxFoto

Etichete: , ,

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *