Regulamentul Campaniei „Pariaza si Sarbatoreste Romaneste”

decembrie 1, 2017

Winter2017_Newsletter_600x300_V2

SECTIUNEA 1. ORGANIZATORII CAMPANIEI PROMOTIONALE

  • Organizatorii campaniei promotionale “Pariaza si sarbatoreste romaneste”, denumita in continuare “Campania Promotionala”, sunt:
  1. HATTRICK BET S.R.L., persoana juridica romana, cu sediul in mun. Bucuresti, strada Negoiu, nr. 12, Sector 3, avand Cod Unic de Inregistrare 34373098, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/4605/2015, organizator de jocuri de noroc tip pariuri in cota fixa, conform licentei seria RO3241L001361 din data de 01.07.2015, operator de date cu caracter personal nr. 36214, reprezentata legal prin dl. Ivan Bagaric (denumita in continuare “Organizator”);

si

  1. Hattrick – PSK d.o.o., persoana juridica croata, cu sediul in Croatia, Sv Leopolda Mandica 14, Dugopolje, adresa de corespondenta in Romania, Bucuresti, strada Negoiu nr. 12, Sector 3, avand Cod Unic de Inregistrare 080223744, organizator de jocuri de noroc la distanta, conform licentei seria L1160652W000306 din data de 01.08.2016, prin reprezentant autorizat Gabriel – Dragos Vasilescu (denumita in continuare “Organizator”)

 

  • Campania se va derula in conditiile mentionate in reprezentul Regulament (denumit in continuare “Regulamentul”), fiind obligatoriu pentru toti participantii la Campanie.

SECTIUNEA 2. TEMEIUL LEGAL

2.1. Prezenta campanie se desfasoara in conformitate cu dispozitiile O.U.G. 77/2009 privind organizarea si exploatarea jocurilor de noroc cu modificarile si completarile ulterioare, respectiv dispozitiile H.G. 111/2016 – normele metodologice de punere in aplicare a O.U.G. 77/2009 si are drept scop cresterea numarului de clienti si fidelizarea acestora.

 

SECTIUNEA 3. DURATA CAMPANIEI PROMOTIONALE

3.1. Campania Promotionala se va desfasura in perioada 01.12.2017, ora 10:00 – 19.12.2017, ora 22:00, pentru participantii la toate tipurile de pariuri in cota fixa din oferta Sport de pariere, organizate de catre Hattrick Bet S.R.L in agentiile de pariuri traditionale autorizate “Casa Pariurilor” si de Hattrick – PSK d.o.o. pe platforma online www.casapariurilor.ro.

3.2. Orice solicitare de participare la prezenta Campanie Promotionala, cu pariuri efectuate dupa data de 19.12.2017, ora 22:00, nu va fi luata in considerare.

3.3. Campania Promotionala se va desfasura in conformitate cu prevederile prezentului Regulament si coroborate, dupa caz, cu Regulamentele de Joc ale Organizatorilor.

3.4. Organizatorii pot decide modificarea duratei Campaniei Promotionale cu respectarea obligatiei de informare prealabila a Participantilor si a Oficiului National pentru Jocuri de Noroc, daca este cazul.

 

SECTIUNEA 4. ARIA DE DESFASURARE A CAMPANIEI 

4.1. Campania promotionala se va desfasura in toate agentiile de pariuri traditionale autorizate “Casa Pariurilor” si pe platforma www.casapariurilor.ro.

 

SECTIUNEA 5. DESFASURAREA CAMPANIEI. DREPTURI & CONDITII DE PARTICIPARE.

5.1. Prezenta Campanie Promotionala se adreseaza tuturor persoanelor fizice cu varsta peste 18 ani, cu capacitate deplina de exercitiu, cu domiciliul/resedinta fiscala in Romania (denumite in continuare “Participanti”), care accepta termenii si conditiile prezentului Regulament, cat si dispozitiile Regulamentului de Joc pentru pariuri in cota fixa si ale Regulamentului de Joc pentru pariuri si cazinou la distanta (online) ale Organizatorilor.

5.2. Nu pot participa la Campania Promotionala salariatii Organizatorilor si ai societatilor afiliate, ai companiilor colaboratoare in aceasta Campanie Promotionala, precum si membrii familiilor acestora (copii, parinti, frati/surori, sot/sotie/rudele de gradul IV inclusiv), membrii echipei manageriale si ai corpului de control al ONJN.

5.3. Oricine indeplineste conditiile din prezentul Regulament, va putea participa la aceasta Campanie Promotionala. Pentru ca participarea unei persoane la Campania Promotionala sa fie considerata valida, toate conditiile prevazute in prezentul Regulament trebuie indeplinite cumulativ si acesta sa nu fi transmis catre Organizatori, la adresa de email suport@casapariurilor.ro, o solicitare, prin care anunta ca nu doreste sa mai participe la Campania Promotionala.

5.4. Participarea la prezenta Campanie este permisa clientilor ambilor Organizatori, cu respectarea dispozitiilor O.U.G. 77/2009 si H.G. 111/2016. Participantii sunt clientii Organizatorilor care indeplinesc urmatoarele conditii:

– detin un cont de joc activ pe www.casapariurilor.ro, sau isi creeaza un cont de joc pe durata desfasurarii Campaniei Promotionale;

– furnizeaza in mod corect, cel putin urmatoarele informatii: nume, prenume, cod numeric personal, adresa de email, numar de telefon;

– Efectueaza cel putin un pariu cu status “necastigator” (pre-match sau live) care sa contina  cel putin un meci din ligile de fotbal din Romania (Liga 1 sau Liga 2) pe bilet si este inscris automat la tragerea la sorti, cu numele de utilizator inregistrat pe www.casapariurilor.ro. Suma minima achitata pentru bilet va fi de minim 5 lei in total.

SAU

– scaneaza un bilet de pariere, emis in agentiile de pariuri traditionale “Casa Pariurilor” omologat “necastigator” (suma minima achitata este de 5 lei, cu o miza minima de 4,76 lei), prin intermediul Aplicatiei Casa Pariurilor.

– pe respectivul bilet trebuie sa se regaseasca cel putin o selectie care sa contina  cel putin un meci din ligile de fotbal din Romania (Liga 1 sau Liga 2). Sunt eligibile atat biletele cu pariuri din oferta, cat si cele de la live.

-jucatorul trebuie sa fie logat in contul sau Casa Pariurilor cand efectueaza scanarea pentru a participa la campanie

Nu pot participa la Campania Promotionala persoanele care detin conturi de joc pe www.casapariurilor.ro si care au fost inchise, suspendate, sau care s-au autoexclus.

5.5. Aplicatia Casa Pariurilor, apartinand Hattrick PSK d.o.o., poate fi accesata dupa cum urmeaza:

Descarcarea aplicatiei se face de pe site-ul www.casamobile.ro. Scanarea biletului se realizeaza din sectiunea „Scanati bilet”.

5.6. In cazul in care una dintre datele de identificare ale participantilor, mentionate la articolul 5.4. lipsesc, persoanele respective vor fi excluse din Campania Promotionala.

 

SECTIUNEA 6. PREMIILE CAMPANIEI PROMOTIONALE

6.1. In cadrul campaniei, Organizatorii vor acorda premii in valoare totala de 46.000 lei, dupa cum urmeaza:

–              10 laptopuri Allview – 14.000 lei

–              10 excursii duble la munte – 18.500 lei

–              100 tricouri Casa Pariurilor –  2.000 lei

–              100 esarfe – 1.500 lei

              Un premiu special in bani – 10.000 lei (Oferit ca bonus pe platforma online casapariurilor.ro. Pentru a putea fi retras integral, bonusul trebuie jucat o data in intregime)

 

Sectiunea 7. DESEMNAREA CASTIGATORILOR

7.1. Castigatorii vor fi desemnati conform conditiilor stabilite in prezentul Regulament.

Tragerea la sorti in vederea determinarii castigatorilor se va realiza de catre o persoana desemnata de catre Organizatori, care va utiliza serviciile de selectare aleatorie, puse la dispozitie de un sistem electronic, dintr-o aplicatie ce contine baza de date a biletelor inscrise in perioada de desfasurare a Campaniei.

Astfel, dintre biletele participantilor ce intrunesc conditiile prezentului Regulament, se vor extrage numele castigatorilor. Un castigator poate primi un singur premiu. Tragerea la sorti pentru desemnarea castigatorilor se va desfasura sub supravegherea unei Comisii de Validare, formata din 4 membri, desemnata de catre Organizatori.

7.2. Pentru fiecare bilet de pariere necastigator cu o suma platita in total in valoare de minim 5 lei, fiecare Participant are cate o sansa in cadrul extragerilor. Biletele de pariere necastigatoare cu o miza mai mare de 5 lei vor avea tot o singura sansa.

 7.3. Se va efectua o singura tragere la sorti, in data de 21.12.2017. Atunci se va afla numele castigatorilor pentru urmatoarele premii:

–              10 laptopuri Allview

–              10 excursii duble la munte

–              100 seturi tricouri + esarfe Casa Pariurilor

Premiile pentru cei 100 de castigatori vor fi repartizate astfel:

Locul 1: 10.000 lei sub forma de bonus, in contul de jucator, pe platforma www.casapariurilor.ro, 1 excursie la munte, 1 laptop Allview, un set tricou + esarfa Casa Pariurilor

Locurile 2 – 10: 1 excursie la munte, 1 laptop Allview, un set tricou + esarfa Casa Pariurilor

Locurile 11 – 100: un set tricou + esarfa Casa Pariurilor

 

Marele Premiu de 10.000 de lei, sub forma de bonus in contul de jucator, pe platforma www.casapariurilor.ro va fi oferit la 27 decembrie, in cadrul meciului demonstrativ dintre foste glorii Romanesti, care va avea loc intr-o sala de sport din București.

Cei 10 castigatori de excursii si laptopuri Allview vor participa la un concurs de penalty-uri.

Fiecare dintre ei va avea sansa sa traga cate un penalty unui portar desemnat de Casa Pariurilor. Cine rateaza penalty-ul este eliminat din concursul pentru Marele Premiu. Penalty-urile continua pana va ramane un singur concurent in joc ce nu a ratat. Acesta este desemnat castigatorul  Marelui Premiu.

 

7.4. Unei persoane i se poate atribui un singur castig.

7.5. Seriile biletelor de pariere astfel extrase vor fi verificate de catre Comisia de Validare, pentru a constata daca au fost respectate regulile prezentului Regulament. Castigatorii vor fi anuntati telefonic si pe email, in termen de 24 de ore. Acestia pot revendica premiul numai in termen de maxim 24 de ore de la expedierea primului email. In cazul in care unul sau mai multe premii nu sunt revendicate in termen, Organizatorii vor contacta rezervele, in ordinea extragerii acestora. Rezervele pot revendica castigul in termen de maximum 24 de ore de la expedierea primului email.

7.6. Lista castigatorilor va fi publicata pe blog.casapariurilor.ro, pagina de Facebook Casa Pariurilor, ori in alte medii, in functie de optiunea Organizatorilor.

7.7. Premiile vor fi transmise catre castigatori, prin curier, in termen de maximum 30 de zile.

 

SECTIUNEA 8. VALIDAREA SI ACORDAREA PREMIILOR

8.1. Pentru ca un participant sa fie declarat castigator valid, trebuie sa indeplineasca cumulativ urmatoarele conditii:

– sa indeplineasca conditiile de participare mentionate in prezentul Regulament;

– sa respecte Regulamentele de Joc ale Organizatorilor;

8.2. In cazul in care sunt identificate persoane care au influentat sau care au facilitat castigarea de premii in alte conditii, decat cele prevazute in prezentul Regulament, Organizatorii au dreptul de a refuza acordarea premiului si de a sesiza organele de cercetare penala.

8.3. Predarea premiului catre castigator se va face dupa verificarea datelor de identificare. In acest scop, castigatorul va prezenta un act de identitate valabil (buletin/carte de identitate/pasaport), caz contrar va pierde dreptul la premiu si se va proceda la distribuirea acestuia catre rezerve.

8.4. La inmanarea premiului, castigatorul va semna un proces verbal, pe care vor fi mentionate datele sale de identificare, cu mentiunea ca aceste date vor fi prelucrate de catre Organizatori.

8.5. Prin participarea la Campania Promotionala, Participantii / Castigatorii sunt de acord ca numele, prenumele, adresa de email cat si eventualele fotografii sau filmari (care contin imaginea si/sau vocea Castigatorului), legate de momentul acordarii premiului si/sau de promovarea Campaniei sa poata fi folosite in scop promotional, pe durata nedeterminata si eventual sa fie publicate de catre Organizatori in diverse mijloace media, fara plata unor compensatii materiale sau de alta natura.

8.6. Orice incercare de frauda (ex: falsificarea biletelor) va fi sanctionata cu neacordarea premiilor si sesizarea organelor de cercetare penala.

 

SECTIUNEA 9. CONFIDENTIALITATEA DATELOR SI PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

9.1. Participarea la aceasta Campanie Promotionala prezuma cunoasterea Regulamentului Campaniei si a Regulamentelor de Joc ale Organizatorilor.

9.2. Participantilor la Campania Promotionala le sunt garantate drepturile prevazute de Legea 677/2001, privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

9.3. Participantii au dreptul de a obtine de la Organizatori, la cerere si in mod gratuit, printr-o solicitare pe durata Campaniei, confirmarea faptului ca datele care ii privesc sunt sau nu sunt, prelucrate de organizatori si au, de asemenea, dreptul de a se opune la folosirea acestora in orice moment, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare.

9.4. Datele personale ale castigatorilor vor ramane in inregistrarile contabile ale Organizatorilor conform legislatiei fiscale in vigoare.

 

SECTIUNEA 10. TAXE SI IMPOZITE

10.1. Organizatorii se obliga sa calculeze, sa retina si sa vireze la bugetul de stat impozitul datorat pentru veniturile individuale din premii, in conformitate cu dispozitiile Codului Fiscal, cu modificarile si completarile ulterioare, orice alte taxe, impozite, obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu acestea, fiind in sarcina exclusiva a castigatorului.

10.2. Participantilor la Campanie nu le sunt impuse niciun fel de cheltuieli directe, indirecte sau suplimentare.

 

SECTIUNEA 11. LITIGII 

11.1. Eventualele neintelegeri aparute intre Organizatori si participantii la Campania Promotionala se vor rezolva pe cale amiabila, in caz contrar, se vor supune spre solutionare instantelor de judecata material si teritorial competente de la sediul Organizatorilor, in conformitate cu prevederile legislatiei romane.

 

SECTIUNEA 12. INTRERUPEREA, SUSPENDAREA, INCETAREA CAMPANIEI PROMOTIONALE 

12.1. Organizatorii pot intrerupe Campania Promotionala pentru o perioada determinata sau o pot inceta, dar nu inainte de a anunta acest lucru Participantilor si Oficiului National pentru Jocuri de Noroc, daca este cazul.

12.2. Organizatorii Campaniei Promotionale isi rezerva dreptul de a modifica/completa prezentul Regulament precum si dreptul de a suspenda si/sau inceta desfasurarea Campaniei Promotionale, prin incheierea de Acte aditionale/Anexe la prezentul Regulament, care vor indeplini conditiile de forma si de publicitate prevazute de O.G. nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata, sub conditia informarii prealabile a participantilor si a Oficiului National pentru Jocuri de Noroc, daca este cazul.

 

SECTIUNEA 13. ALTE PREVEDERI 

13.1. Regulamentul Oficial al Campaniei este disponibil in mod gratuit pentru fiecare solicitant, pe toata durata de desfasurare a Campaniei Promotionale, in agentiile de pariuri traditionale autorizate ale Organizatorului, la sediul acestuia din Bucuresti, Strada Negoiu, nr. 12, Sector 3, pe site-urile www.casapariurilor.ro, blog.casapariurilor.ro. De asemenea, Regulamentul poate fi pus la dispozitia participantilor in urma solicitarii adresate la adresa de email: office@casapariurilor.ro .

13.2. Organizatorii nu au nicio obligatie de a intretine corespondenta cu solicitantii unor revendicari nefondate ce pot aparea ulterior acordarii materialelor promotionale.

13.3. Organizatorii sunt indreptatiti sa ia toate masurile legale necesare in cazul aparitiei unor situatii care ar putea afecta imaginea, prestigiul sau costurile acestei Campanii Promotionale sau ale Organizatorilor.

13.5. Prezentul Regulament nu afecteaza Regulamentele de Joc ale Organizatorilor si dupa caz se completeaza cu dispozitiile acestuia.

 

ACT ADITIONAL NR. 1 AL

REGULAMENTULUI OFICIAL AL CAMPANIEI PROMOTIONALE

PARIAZA SI SARBATORESTE ROMANESTE

 

Regulamentul Campaniei Promotionale Pariaza si sarbatoreste romaneste” se modifica dupa cum urmeaza:

  1.   In cadrul SECTIUNII 6. PREMIILE CAMPANIEI PROMOTIONALE, art. 6.1., ultimul paragraf, se va elimina descrierea din paranteza a marelui premiu si se adauga urmatorul paragraf:

„Marele Premiu de 10.000 de lei va fi acordat prin transfer bancar, in contul comunicat de catre castigator. Taxele si impozitele aferente, vor fi retinute la sursa, conform legislatiei in vigoare, din suma totala de 10.000 lei.”

  1. In cadrul SECTIUNII 7. DESEMNAREA CASTIGATORILOR, art. 7.3., se elimina urmatorul pargraf:

„Marele Premiu de 10.000 de lei, sub forma de bonus in contul de jucator, pe platforma www.casapariurilor.ro va fi oferit la 27 decembrie, in cadrul meciului demonstrativ dintre foste glorii Romanesti, care va avea loc intr-o sala de sport din București.”

 

si se adauga urmatorul:

 

 „Marele Premiu de 10.000 lei, va fi oferit in data de 27 Decembrie 2017, in cadrul meciului demonstrativ dintre fostele glorii romanesti, ce va avea loc intr-o sala de sport din Bucuresti.”

 

III. Celelalte dispozitii ale Regulamentului Campaniei Promotionale Pariaza si sarbatoreste romaneste” care nu au fost afectate de prevederile prezentului act aditional, raman neschimbate.

Etichete: , ,

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *