Botoșani și CFR, fără gol marcat în ultimele meciuri, se întâlnesc în 16-imile Cupei

octombrie 26, 2017

dan petrescu 1

FC BOTOȘANI – CFR CLUJ, ora 18:00

OFERTA CASA PARIURILOR PENTRU ACEST MECI

Cele două echipe s-au întâlnit în urmă cu două săptămâni, la Cluj, iar meciul s-a încheiat la egalitate, scor 0-0. În turul campionatului, la Botoșani, partida s-a încheiat tot la egalitate, 1-1.

În Liga I, CFR Cluj este liderul campionatului, la un punct distanță față de FCSB și CSU Craiova. Botoșani, revelația Ligii I, se află pe locul patru.

Moldovenii nu au reușit să mai marcheze în ultimele trei meciuri, dar nici clujenii nu trec printr-o perioadă prea bună din punct de vedere al atacului, ajungând la două partide consecutive în care nu au înscris.

Deși pe primul loc în campionat, la CFR Cluj au început deja să apară nemulțumiri față de parcursul echipei după ce nu au reușit să câștige niciun meci din cele două disputate în retur. Pentru meciul cu FC Botoșani, antrenorul Dan Petrescu ar putea apela și la jucători mai puțin utilizați în Liga 1.

Antrenorul celor de la FC Botoșani, Costel Enache, nu îi va putea folosi în această partidă pe Elek și Fulop, ambii cu probleme medicale, dar și Mușat, suspendat pentru acest meci. Tehnicianul nu are prea multe soluții la dispoziție în lotul său, așa că probabil nu va face prea multe schimbări în echipa de start.        

Ultimele patru meciuri din Liga I disputate de FC Botoșani s-au încheiat cu sub 2.5 goluri.

Dacă în acest sezon ambele meciuri dintre cele două formații s-au încheiat la egalitate, în ediția precedentă a Ligii I fiecare echipă și-a câștigat partida de pe teren propriu.

FOTO: MediafaxFoto

Etichete: , ,

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *