CASA PARIURILOR ESTE NOUL PARTENER AL CUPEI ROMÂNIEI ȘI AL LIGII 2

octombrie 20, 2017

CR_L2_CP_Slider_574x271

Din acest sezon, Casa Pariurilor devine sponsor oficial al Cupei României și al Ligii 2 prin semnarea unui parteneriat pe 4 ani cu Federația Română de Fotbal.

La 10 ani de la înființare, Casa Pariurilor oficializează un demers pe care l-a avut încă de la început: sprijinirea fotbalului românesc de la baze.

Pasiunea din Cupa României, o competiție pe care are șansa de a o câștiga orice echipă în fiecare sezon, este susținută de acum de Casa Pariurilor. Cu 740 de agenții pe cuprinsul României, Casa Pariurilor se adresează microbiștilor și pasionaților de sport, fiind accesibilă pentru oricine, la fel cum și Cupa României este o competiție deschisă tuturor.

Respectarea tradiției și pasiunea româneasca pentru sport sunt cele mai importante valori ale Casei Pariurilor, prima companie de betting din România și singurul brand românesc.

Și pentru că ne gândim la viitor și la bazele unui fotbal sănătos, Casa Pariurilor susține din acest sezon Liga 2 a României, o competiție care sperăm să devină rampa de lansare pentru cât mai mulți tineri și primul punct de pornire al unei noi generații.

Astfel, prin parteneriatul cu Federația Română de Fotbal, Casa Pariurilor își asumă sprijinirea sportului românesc! Marea performanță începe aici, din pasiune pentru fotbal!

Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a declarat în cadrul conferinței de presă cu ocazia prezentării parteneriatului că este un pas important pentru ambele competiții alăturarea de Casa Pariurilor.

„Brand-uri importante românești și europene descoperă în fotbalul românesc reale platforme de dezvoltare în România. De azi, Casa Pariurilor se alătură unui portofoliu solid de sponsori și parteneri.

Încheiem un contract pe 4 ani prin care Casa Pariurilor devine sponsor al Cupei României, o competiție care a renăscut. Credem foarte mult în valorile Cupei României și rezultatele din ultimele două sezoane ne certifică acest lucru. Alături de Casa Pariurilor vrem să susținem financiar inclusiv toate campioanele de județ.

Casa Pariurilor devine și premium sponsor al Ligii 2. Am pus pe picioare un nou brand pentru Liga 2 și vedem rezultatele acum. Îi felicit pe reprezentanții Casei Pariurilor pentru inspirația de a investi într-o competiție care crește cum nu a mai făcut-o niciodată. Marea performanță începe de aici, de la Liga 2”, a spus Răzvan Burleanu.

Directorul general Casa Pariurilor, Gabriel Vasilescu, a menționat că unul dintre obiectivele principale ale companiei pe care o reprezintă îl reprezintă sprijinirea fotbalului românesc.

„Din acest sezon, Casa Pariurilor devine sponsor oficial al Cupei României și al Ligii 2. Este un parteneriat care se va întinde pe patru ani.

Încă de la început, Casa Pariurilor și-a propus să sprijine fotbalul românesc, iar acum oficializăm susținerea unei competiții de tradiție, cum e Cupa României, dar ne gândim și la baze și spijinim Liga 2, campionat care va prelua inclusiv numele Casa Pariurilor.

„De zece ani susținem pasiunea românească pentru fotbal” este un slogan pe care ni l-am însușit și în care credem”, a spus directorul general Casa Pariurilor, Gabriel Vasilescu.

Managerul de competiții din cadrul FRF, Felix Grigore, consideră un pas important pentru Liga 2 faptul că i s-a alăturat ca sponsor premium Casa Pariurilor.

„Sunt foarte bucuros că relația FRF cu cluburile din Liga 2 trece într-o etapă istorică. Este pentru prima dată când această competiție are un sponsor premium și o susținere financiară concretă.

Vreau să vă asigur că vom continua și vom amplifica proiectele cu cluburile din Liga 2. Am demonstrat că putem face lucruri importante, lucruri la care alții nici nu visau”, a declarat Felix Grigore.

Despre Casa Pariurilor

Primul bilet a fost emis de Casa Pariurilor în 2007. După zece ani de activitate, 740 de agenții active în 273 de localități, ofera zilnic milioane de bilete. Licențiată ONJN, platforma de pariuri sportive www.casapariurilor.ro este funcțională în online-ul românesc din 2015 și are peste 100.000 de jucătorii activi.

Etichete: , , , , , ,

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *