Meci decisiv pentru baraj între Țara Galilor și Irlanda

octombrie 9, 2017

brady irlanda

ȚARA GALILOR – IRLANDA, ora 21:45

OFERTA CASA PARIURILOR PENTRU ACEST MECI

Ambele echipe au neapărat nevoie de victorie pentru a fi sigure că se vor califica măcar pentru un loc de baraj.

Țara Galilor se află pe poziția a doua a clasamentului cu 17 puncte, în timp ce Irlanda se găsește pe trei, cu 16 puncte. Liderul grupei, Serbia, are 18 puncte și meci pe teren propriu cu penultima clasată Georgia. Teoretic, atât Țara Galilor cât și Irlanda se pot califica direct pe Mondialele din Rusia cu o înfrângere a Serbiei pe teren propriu, totuși e greu de crezut însă că sârbii se vor împiedica pe teren propriu.

Cea mai mare problemă pentru Țara Galilor o reprezintă absența lui Gareth Bale, încă accidentat. Mai mult, Țara Galilor are șapte jucători care dacă vor primi un cartonaș galben, vor fi suspendați pentru partida tur din play-off în cazul în care se vor califica.

Victoria din Georgia, din week-end, a fost prima din 2009 pentru Țara Galilor fără vedeta Gareth Bale. Atunci, Țara Galilor învingea pe Azerbaidjan tot cu 1-0.

De partea cealaltă, Irlanda nu poate conta pe căpitanul Seamus Coleman, care a suferit o fractură chiar în meciul tur dintre cele două naționale, remiza din martie, scor 1-1. Revin însă mijlocașii James McClean și Robbie Brady, care au absentat la victoria contra Moldovei, scor 2-0, din cauza suspendărilor.

Rivalitatea dintre cele două naționale s-a concretizat în câte cinci victorii pentru fiecare echipă și patru remize.

Țara Galilor a participat o singură dată la Cupa Mondială, în 1958, iar în 2016 a reușit să participe la Campionatul European din Franța, unde s-a oprit în semifinale.

Irlanda a participat la trei Cupe Mondiale, prima apariție fiind în 1990, când s-au oprit în sferturile de finală.

Țara Galilor este plasată pe poziția a 13-a în clasamentul FIFA iar Irlanda se găsește pe locul 34.

FOTO: MediafaxFoto

Etichete: , , ,

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *