Vremea revanșei pentru România. Putem încurca Danemarca

octombrie 8, 2017

chiriches romania

DANEMARCA – ROMÂNIA, ora 19:00

OFERTA CASA PARIURILOR PENTRU ACEST MECI

În ultima etapă a preliminariilor pentru Cupa Mondială din 2018, România întâlnește în deplasare pe Danemarca. „Tricolorii” nu mai au nicio șansă de calificare la Mondiale, dar pot încurca Danemarca în drumul spre Rusia.

În preliminariile pentru Campionatul European din 2004, România rata prezența la competiție după ce în ultimul meci a remizat în deplasare cu Danemarca, scor 2-2. Nordicii marcau golul egalizator în al cincilea minut de prelungire și spulberau șansele unei generații cu Mutu, Chivu sau Pancu de a participa la Euro-2004.

În acest moment, Danemarca se află pe poziția a doua a clasamentului grupei E, cu 19 puncte, la 3 puncte de liderul Polonia și cu 3 puncte avans față de Muntenegru, formație ce joacă în deplasare în ultima etapă chiar la Varșovia.

O victorie a României ar încurca teribil șansele danezilor de a se califica la Cupa Mondială din 2018. O victorie a danezilor contra României însă, coroborată cu un eșec al Poloniei pe teren propriu cu Muntenegru, ar duce formația nordică direct la Cupa Mondială din Rusia.

Noul selecționer al României, Cosmin Contra, a debutat cu o victorie pe banca „tricolorilor”, scor 3-1 cu Kazahstan pe stadionul Ilie Oană din Ploiești. Pentru România au marcat chiar jucătorii ignorați de Christoph Daum în aceste preliminarii, Constantin Budescu și Claudiu Keșeru.

La partida contra danezilor, Cosmin Contra nu se va putea baza pe doi din titularii primului său meci la naționala României, Mihai Pintilii și Alex Chipciu, iar prezența în teren a fundașului dreapta Romario Benzar este și ea pusă sub semnul întrebării.

Cel mai probabil, Cosmin Contra va aborda partida contra danezilor în următoarea formulă:

Tătărușanu – Bălașa, Chiricheș, Dr. Grigore, Cr. Ganea – Hoban, R. Marin – Ioniță II, Budescu, Bancu – Keșeru.

FOTO: MEdiafaxFoto

Etichete: , , ,

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *