Fantasticul câștig de la mare. Peste 84.000 de lei, dar cu ce emoții…

octombrie 4, 2017

constanta

Luni a fost o zi plină de inspirație pentru un constănțean. A pariat 50 de lei pe un bilet în care a ales zece evenimente și un sistem de 9 din 10 și 10 din zece. I-au ieșit toate cele 10 evenimente și a încasat peste 84.000 de lei.

A ales meciuri din ligile secunde ale Germaniei, Italiei, Franței, Spaniei, Elveției, din Cupa Angliei și din prima ligă a României și Irlandei de Nord.

Cea mai mică cotă de pe bilet, 1.72, a venit din singurul eveniment extra fotbal, victoria lui Tecău și Rojer în fața cuplului spaniol Feliciano Lopex / Marc Lopez, în sferturile turneului de la Tokyo. Cuplul româno-olandez s-a impus după super-tiebreak.

Cele mai mari emoții i-au fost însă provocate de meciul din Segunda Division dintre Real Oviedo și Real Zaragoza. A ales să joace X la pauză, iar în minutul 28 gazdele conduceau deja cu 2-0. Zaragoza a revenit și până în minutul 39 a marcat de 2 ori, bifând o cotă de 2,10.

Emoții poate la fel de mari le-a avut și pentru meciul din Elveția, la care a pariat tot X la pauză în partida Chiasso – Servette. Oaspeții de data asta au deschis scorul în minutul 32 iar egalarea s-a produs în minutul 40.

PINUL BILETULUI: 111220729990

bilet G

FELICITĂRI!

 

Etichete:

1 comentariu

  1. In Brasov, Casa Pariurilor este mult superioara, din toate punctele de vedere,celorlalte case de pariuri.O nota pozitiva in plus pentru personalul Casei de Pariuri din Brasov de pe str. Alexandru Vlahuta. Felicitari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *