Probleme mari de lot pentru Timișoara la meciul contra Craiovei

septembrie 29, 2017

ionut popa mfax

ACS POLI TIMIȘOARA – CSU CRAIOVA, ora 20:30

OFERTA CASA PARIURILOR PENTRU ACEST MECI

ACS Poli Timișoara se află după 12 etape pe loc de play-off în Liga I, cu 18 puncte acumulate. CSU Craiova, cu 23 de puncte, se găsește pe locul trei. Oltenii, alături de FCSB, sunt principalii contracandidați ai liderului FCSB.

Etapa precedentă, Timișoara a obținut la Iași un punct cu șansă, marcând golul remizei în minutele de prelungiri prin Șeroni. În ultimele trei meciu, timișorenii nu au reușit să câștige, obținând două remize și fiind învinși de Voluntari în deplasare.

Pentru partida cu CSU Craiova, antrenorul Ionu Popa are mai multe probleme de lot. Căpitanul Cgabriel Cânu este accidentat pentru această partidă, ca și Bocșan, Doman, Crețu și Drăghici. Nici pe tinerii Oprea și Haruț nu poate conta Popa, iar Sebastian Mailat a devenit liber de contract.

Problemele de lot îl vor împinge cel mai probabil pe Ionuț Popa să-l folosească pe fundașul Alin Șeroni pe postul de atacant.

CSU Craiova a remizat etapa precedentă pe teren propriu cu FC Voluntari, rezultat ce l-a nemulțumit pe antrenorul italian Devis Mangia. Totuși, în toate cele 12 etape, CSU Craiova a pierdut un singur meci până acum. Hrito Zlatinski și Alexandru Mitriță revin în prima echipă a Craiovei după ce și-au ispășit suspendările, iar Mangia nu are alte probleme de lot.

Sezonul precedent, cele două echipe și-au câștigat meciurile de pe teren propriu, CSU Craiova cu 2-0 iar Poli Timișoara cu 3-2.

Echipele probabile

Poli Timișoara: Curileac – Ciucur, Melinte, Bocşan, Țigănașu – Artean, Vaşvari – Al. Munteanu, Curjuric, Bârnoi – Şeroni

CSU Craiova: Calancea – Spahija, Kelic, Tiago Ferreira – Martic, Zlatinski, Screciu, Bancu – Gustavo, Băluţă, Mitriță.

Foto: MediafaxFoto

Etichete: , ,

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *