Emoții pentru un câștig de peste 17.000 de lei. Golul lui Messi din minutul 45 a fost decisiv

septembrie 18, 2017

malini centru mic

În satul Mălini, județul Suceava, s-a jucat unul dintre cele mai interesante bilete privind meciurile din prima etapă a grupelor cupelor europene. Jucătorul Casa Pariurilor a ales 15 evenimente pe un bilet simplu pe care a mizat 25 de lei.

Câștigul a fost unul pe măsura riscului său: 17.277 de lei.

malini centru

Poate cele mai mari emoții le-a avut încă din prima seară de Champions League, la partida Barcelona – Juventus, pe care a mizat că gazdele vor marca în ambele reprize. Deși meciul s-a încheiat cu un confortabil 3-0 pentru Barcelona, catalanii au reușit să deschidă scorul abia în minutul 45, Messi fiind salvatorul pentru suceavean.

Nici ultimul meci de pe bilet nu a fost unul liniștit, atât la propriu cât și la figurat. Arsenal – Koln, din Liga Europa, a început cu o întârziere de o oră din cauza fanilor germani care au creat incidente în Londra.

Suceveanul a avut pe bilet victoria celor de la Arsenal, dar Koln a deschis scorul în minutul 9 prin Cordoba și și-a păstrat avantajul până la pauză. Repriza a doua a adus însă descătușarea englezilor, iar Arsenal s-a impus cu scorul de 3-1.

Până la urmă, totul s-a terminat cu bine pentru jucătorul din Satul Mălini, județul Suceava, iar 15 meciuri pe bilet din cupele europene i-au adus un câștig de peste 17.000 de lei.

Etichete: , ,

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *