Duelul ultimelor două campioane din Liga 1, Astra – Viitorul

septembrie 18, 2017

hagi

ASTRA GIURGIU – VIITORUL, ora 20:30

OFERTA CASA PARIURILOR PENTRU ACEASTĂ PARTIDĂ

Campioana en-titre, Viitorul, merge pe terenul formației care a câștigat Liga I în sezonul 2015/2016, Astra Giurgiu. În acest moment, ambele echipe se află departe de titlu, Astra ocupând poziția a cincea, la șapte puncte de liderul CFR, iar Viitorul se află pe locul nouă, la 14 puncte de clujeni.

Ambele echipe vin după două victorii consecutive în campionat, Astra reușind să treacă de Juventus pe teren propriu și FC Botoșani în deplasare, iar Viitorul de Concordia, la Chiajna, și de FCSB la Ovidiu.

Pe teren propriu, Astra Giurgiu are un palmares foarte bun în acest sezon. Din cinci meciuri disputate la Giurgiu în Liga I, Astra a câștigat patru și a remizat într-unul, reușind performanța să nu primească gol până acum.

În ultimul meci disputat dintre cele două echipe pe terenul Astrei, Viitorul a reușit să se impună în play-off-ul sezonului precedent cu scorul de 2-1, victorie care a ajutat-o în drumul spre titlu. În ultimele trei meciuri dintre cele două echipe, s-au înregistrat de fiecare dată rezultate de peste 2.5 goluri.

În schimb, în acest moment, Viitorul are unul dintre cele mai slabe atacuri din Liga I, reușind să marcheze doar șase goluri. Doar Gaz Metan Mediaș are o performanță mai slabă, cu cinci goluri înscrise de la începutul campionatului.

Nu s-a înregistrat nicio remiză în ultimele nouă meciuri dintre cele două echipe, incluzând partida din Cupa României.

Foto: MediafaxFoto

Etichete: , ,

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *