Monica Niculescu joacă împotriva Kristinei Mladenovic la US Open

august 29, 2017

monica niculescu

MONICA NICULESCU – KRISTINA MLADENOVIC, ora 18:00

Numărul 57 mondial, Monica Niculescu, 29 de ani, are un prim tur dificil la US Open. Jucătoarea din România joacă împotriva franțuzoaicei Kristina Mladenovic, poziția numărul 13 WTA.

Cele două jucătoare s-au mai întâlnit de două ori în circuitul WTA până acum și de fiecare s-a impus românca. În 2013, în semifinalele de la Brasil Tennis, Monica Niculescu s-a impus cu scorul de 6-2, 5-0, iar în 2015, la Openul de la Katowice, românca a câștigat cu scorul de 6-4, 6-4.

Totuși, Mladenovic, ajunsă acum la 24 de ani, este o jucătoare ce cochetează cu Top 10 WTA, fiind favorită numărul 14 la US Open. La începutul acestui an, Mladenovic a câștigat turneul de la Sankt-Petersburg, a jucat finala la Acapulco și a prins semifinale la Indian Wells. Totuși, în a doua parte a sezonului pe hard, Mladenovic a avut înfrângeri surprinzătoare la Andreescu, Babos și Gavrilova, câștigând o singură partidă din cinci meciuri.

Monica Niculescu a reușit înainte de Grand Slam-ul american un sfert de finală la Washington, unde a fost eliminată de Goerges, și a părăsit turneul de la Cincinnati în primul tur.

La Casa Pariurilor, Kristina Mladenovic este favorită în întâlnirea cu Monica Niculescu. Franțuzoaica are o cotă de 1.65 că va câștiga meciul, în timp ce Monica Niculescu este cotată cu 2.50.

OFERTA COMPLETĂ CASA PARIURILOR PENTRU ACEST MECI

FOTO: MediafaxFoto

 

Etichete: , ,

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *