La 10 ani de Casa Pariurilor, facem cinste cu BONUS

august 25, 2017

Bonus_10ani_574x271

Au trecut 10 ani de când împărțim aceeași pasiune necondiționată pentru sport.

Este momentul să sărbătorim împreună iar Casa Pariurilor le face cinste jucătorilor săi cu un BONUS pe bune de 50 de lei. Fără condiția rulării de „n” ori a Bonusului, ci doar o singură dată, pe un pariu sau mai multe, pentru ca apoi întreaga sumă să fie la dispoziția ta pentru a face orice cu ea.

Regulile sunt simple:

  1. Orice cont online activ deschis la Casa Pariurilor până la 25 august 2017, ora 00.00, intră în promoția noastră
  1. Va trebui să depui 50 de lei sau mai mult pentru a beneficia de Bonusul de 50 de lei
  1. Intră pe link-ul promoției și revendică-ți Bonusul de 50 de lei. Tot ce trebuie să faci apoi ca să poți să-ți retragi bonusul este să pariezi cei 50 de lei, pe unul sau mai multe evenimente, indiferent de cota, într-un interval de maximum 30 de zile.

Bonusul este acordat doar jucătorilor activi, cu contul validat și deschis până la 25 august, ora 00.00

Termenii și Condițiile Campaniei

Revendică-ți bonusul 

Suntem de 10 ani cea mai importantă casă de pariuri românească pentru că ne-am ascultat și respectat jucătorii.

Prezenți în România cu 740 de agenții, suntem mereu aproape de jucătorii noștri, indiferent de locul în care se găsesc. Mai mult, platforma online www.casapariurilor.ro a fost accesată până acum de peste 150.000 de jucători iar aplicația Casa Pariurilor poate fi utilizată de pe Android și iOS.

Am devenit datorită vouă, jucătorilor, cea mai mare echipă românească pasionată de pariuri sportive. Pe pagina oficială de Facebook Casa Pariurilor suntem peste o sută de mii de coechipieri. O sută de mii de voci, păreri diferite și viziuni variate unite prin pasiunea pentru sport!

Încrederea acordată de jucători pentru Casa Pariurilor a fost răsplătită întotdeauna cu servicii de calitate, plăți sigure și rapide. Am pornit la drum alături de voi în urmă cu zece ani și am încercat să ne ridicăm la cele mai înalte standarde pentru a vă mări plăcerea de a urmări orice eveniment sportiv.

Pentru Casa Pariurilor, sugestiile jucătorilor săi reprezintă puncte cheie în activitatea zilnică. Am introdus noi tipuri de pariere, am inovat într-o industrie în continuă mișcare și încercăm să fim cu un pas înainte mereu.

Peste toate lucrurile însă, Casa Pariurilor și jucătorii săi rămân aceeași pasionați de sport, de 10 ani.

La mulți ani, Casa Pariurilor! La mulți ani, jucătorule pasionat de sport!

Etichete: , , ,

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *