BONUS de 50 de lei la FCSB – Sporting. Premiem cinci jucători inspirați!

august 23, 2017

bonus fcsb sporting

Casa Pariurilor premiază cinci pariori inspirați cu un nou BONUS în valoare de 50 de lei. De data aceasta, meciul vedetă ales de Casa Pariurilor este confruntarea din manșa secundă a play-off-ului Ligii Campionilor: FCSB – Sporting Lisabona

Oferim câte 50 de lei celor care ne spun cine se va califica dintre FCSB și Sporting Lisabona în grupele Ligii Campionilor și primul marcator al meciului. Exemplu răspuns: FCSB, Budescu.

Răspunsurile sunt primite la postarea de pe pagina de Facebook!

Primii cinci dintre pariorii care indică echipa calificată și primul marcator vor primi câte un bonus de 50 de lei ce trebuie rulat o singură dată pentru a se transforma în bani reali.

Concursul nostru este inspirat din noile tipuri de pariuri de la Casa Pariurilor. Printre acestea, îl enumerăm pe cel în care se poate paria pe reușita unui anumit jucător și deznodământul meciului.

În meciul tur dintre cele două echipe de la Lisabona, meciul s-a încheiat la egalitate, scor 0-0.

Poate fi indicată și opțiunea în care FCSB sau Sporting se califică fără ca vreun jucător al celor două echipe să marcheze.

Rezultatele concursului vor fi anunțate la aceeași postare de pe Facebook joi dimineață

Oferta Casa Pariurilor pentru meciul FCSB – Sporting

 

Termeni și condiții

Dacă sunt mai mulți cei care au indicat echipa calificată și primul marcator al meciului, primii cinci dintre ei care au răspuns vor primi bonusul.

În caz că sunt mai puțini de cinci dintre cei care au indicat echipa calificată și un marcator, bonusurile rămase vor merge la primii care au indicat corect echipa calificată.

Răspunsurile sunt acceptate la postarea de pe Facebook până la ora 21:40. Orice editare ulterioară a unui comentariu va conduce la descalificarea jucătorului din concurs.

Fiecare cont de Facebook are dreptul la un singur pronostic. Bonusul poate fi revendicat doar de către un parior care deține un cont Casa Pariurilor.

Autogolul nu este luat în considerare privind marcatorul primului gol al meciului.

Suma Bonusului trebuie jucată în întregime, pe unul sau mai multe pariuri, pentru a putea fi retrasă. Sumele de bani provenite din Bonus care nu îndeplinesc regulile vor fi retrase dupa 30 de zile.

Casa Pariurilor își rezervă dreptul de a dezactiva viitoarele Bonusuri anunțate sau de a-l suspenda pe cel în curs pentru unul sau pentru toți jucătorii, dacă este folosit într-o manieră ce contravine Regulilor Organizatorului.

Un jucător nu poate avea mai multe conturi create pe platforma www.casapariurilor.ro. Organizatorul își rezervă dreptul de a decide unilateral și de a acționa prin orice mijloacele necesare, suspendând sau închizând contul oricărui participant surprins că administrează mai multe conturi (operare sau folosire) cu care se înscrie în cadrul campaniilor promoționale, nerespectând regulile.

Participanții (jucătorii) ai căror conturi au fost închise, suspendate sau auto-excluse pentru orice motiv, nu se pot înscrie în campanie.

Organizator: Hattrick-PSK d.o.o., Str. Leopolda Mandića 14, Dugopolje, Croația

Să ne bucurăm de joc,

Echipa CASA PARIURILOR

Etichete: , , ,

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *