10 Ani de Casa Pariurilor – 10 Ani de Pasiune pentru Sport

august 11, 2017

600x300-online-newsletter

Am pornit împreună la drum în 2007 cu dorința de a ne bucura împreună de marile evenimente sportive. Am început aventura cu o pasiune pentru sport ce a crescut de la victorie la victorie.

Am trăit și mai intens emoțiile alături de sportivii noștri preferați! Am strigat de bucurie la victoriile favoriților noștri și am ținut capul sus cu speranța unui nou meci atunci când am părăsit terenul învinși.

Ați fost inspirați și ne-ați inspirat și pe noi să devenim și mai buni pentru a trăi la maxim senzațiile unei întreceri sportive.

Am pus pasiunea pentru sport în prim plan și nu ne-am înșelat.

Am transformat pronosticul 1X2 într-o avalanșă de opțiuni pentru ca tu să alegi ce ți se potrivește ție cel mai bine.

Am construit aplicația pentru mobil Casa Pariurilor pentru ca tu să ai parte de aceeași experiență la standarde înalte indiferent de dispozitivul pe care îl folosești.

De zece ani selectăm casiere pasionate de sport ce te pot ajuta oricând atunci când trebuie să plasezi un pariu.

Am păstrat aceeași politică de-a lungul anilor: un pariu câștigător trebuie plătit imediat.

Am oferit opțiuni multiple pentru retragerile din conturile online: de la transfer bancar și până la ridicarea banilor din agenții.

Casa Pariurilor își dorește în continuare să fie pentru tine același prieten bun cu care urmărești cele mai interesante meciuri!

Din 2007 și până acum, am adunat peste 750 de agenții stradale Casa Pariurilor și peste o sută de mii de jucători ne-au trecut pragul virtual de pe www.casapariurilor.ro. Pe Facebook suntem peste 100.000 de coechipieri!

Din Pasiune pentru Sport, Casa Pariurilor își dorește să continue alături de voi aventura începută în urmă cu 10 ani! Iar pentru a sărbători 10 ani de Casa Pariurilor, în curând toți jucătorii vor avea parte de surprize și produse noi!

Etichete: , ,

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *