FCSB, meci pentru Europa la Plzen

august 2, 2017

steaua-bucurie-mfax-mica

VIKTORIA PLZEN – FCSB, ora 21:15

Pe Arena Națională, în prima manșă a turului III preliminar al Ligii Campionilor, FCSB a reușit doar un egal, scor 2-2, revenind de fiecare dată pe tabelă. Golurile lui Budescu și Teixeira au păstrat însă șansele intacte pentru calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor.

O calificare din turul al III-lea preliminar al Ligii Campionilor, ar asigura celor de la FCSB măcar prezența în grupele Ligii Europa. Pentru Liga Campionilor, FCSB va trebui să înfrunte în play-off un adversar mult mai bine cotat.

În interiorul lotului stelist sunt destule probleme. Patronul echipei i-a luat banderola de pe mână lui Denis Alibec, dar în această seară, dacă va evolua titular, se pare că atacantul va fi din nou căpitanul echipei.

Cea mai serioasă problemă cu care se confruntă staff-ul roș-albastru este absența din teren a celui mai în formă jucător din debutul acestui campionat: Constantin Budescu. Acesta s-a accidentat chiar în partida tur de pe Arena Națională, după o evoluție entuziasmantă până atunci.

Viktoria Plzen abordează returul cu FCSB după o victorie entuziasmantă în campionat, un 4-0 pe teren propriu contra formației Dukla Praga. De cealaltă parte, FCSB a reușit doar un egal în campionat în meciul cu CSU Craiova, scor 1-1, partidă în care oltenii au condus.

O altă problemă importantă pentru Nicolae Dică pare a fi în centrul apărării, acolo unde Larie nu s-a acomodat încă. Tehnicianul ar putea să apeleze din nou la Momcilovici în centrul apărării, care ar face cuplu cu Bălașa, pentru ca Junior Morais să evolueze fundaș stânga. Tot în apărare, pe postul de fundaș dreapta, va fi folosit tot Gabriel Enache, jucător contestat puternic de suporteri după evoluțiile din acest debut de campionat.

Deși a arătat o formă bună până acum, atacantul Harlem Gnohere ar putea să înceapă meciul cu Plzen doar pe banca de rezervă, Alibec având cele mai mari șanse să fie titular.

Oferta Casa Pariurilor pentru această partidă

(Foto: MediafaxFoto)

Etichete: , ,

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *