Juventus București debutează în Liga I contra lui Dinamo

iulie 15, 2017

cosmin contra mediafaxfoto

JUVENTUS BUCUREȘTI – DINAMO, ora 21:00

Juventus București a ajuns în premieră în Liga I după ce a câștigat eșalonul secund în sezonul anterior. Meciul de debut al trupei antrenată de Daniel Oprița va fi contra celor de la Dinamo și se va disputa pe stadionul Ilie Oană, din Ploiești, arenă pe care Juventus își va disputa partidele considerate pe tere propriu în acest sezon.

Juventus l-a transferat pe golgheterul său din Liga a II-a, Bogdan Chipirliu, care a semnat un contract cu Astra Giurgiu. Oprița a înregimentat însă jucători consacrați în Liga I, cum ar fi portarul Pedro Mingote, mijlocașul Ciprian Petre, dar și atacanți care par să-și amâne explozia în primul eșalon ca Simon Măzărache și Cătălin Țîră.

Cea mai importantă plecare din lotul dinamovist față de anul tercut este cea a mijlocașului Antun Palic, unul dintre jucătorii cei mai constanți din Liga I. De asemenea, și fundașului Claude Dielna a ales să nu-și mai prelungească înțelegerea. Mijlocașul Dan Nistor a fost schimbat cu Nascimento de la CFR Cluj. Totuși, cele mai importante transferuri sunt jucători veniți din străinătate, ca Juan Angel Albin, revenit în Liga I din Mexic, fundașul grec Giorgios Katsikas Diogo Salomao, de la Mallorca. La Dinamo a reveni și Paul Anton.

Calificată în Liga Europa după parcursul din sezonul trecut, Dinamo tocmai și-a aflat adversarul din turul al III-lea: Athletic Bilbao.

Daniel Oprița, antrenorul celor de la Juventus, va debuta în Liga I din postura de tehnician împotriva unei echipe sub al cărui tricou a evoluat: Dinamo. El este cel mai tânăr antrenor din Liga I în acest sezon.

În pauza competițională, Juventus București a reușit să o învingă într-un amical pe Fenerbahce Istanbul. De cealaltă parte, Dinamo a pierdut cu formația rusă Anzhi, dar a învins pe Verzej și Domzale.

Oferta Casa Pariurilor pentru această partidă

(Foto: MediafaxFoto)

Etichete: , ,

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *