10 BONUSURI de 50 de lei – Sărbătorim împreună cea mai mare echipă de microbiști români

iulie 15, 2017

bonus like

UPDATE | Câștigătorii concursului:

Claudiu-Stefan Penu, George Cristian Grigore, Nico Zan, Marius Claudiu, Chifa Ion, Matei Chesnoiu, Varga Zoltan Attila, Constantin Vrajitoru, Ortan Vlad, Andrei Bogdan Gioaba.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Suntem de acum 100.000 de prieteni pe pagina de Facebook Casa Pariurilor. Pentru a sărbători reușita, Casa Pariurilor oferă 10 bonusuri de câte 50 de lei.

Tot ce trebuie să faci este să votezi la postarea concursului de la pagina de Facebook Casa Pariurilor ce activitate îți place cel mai mult. Ai de ales între Pariurile Sportive, Lucky Six, Jocurile Virtuale și Cazino.

Rezultatele concursului vor fi publicate luni dimineață.

Termeni și condiții

Voturile sunt acceptate azi și mâine la postarea de pe Facebook.

Rezultatele concursului vor fi publicate luni dimineață la postarea de pe pagina Casa Pariurilor de Facebook.

Fiecare cont de Facebook are dreptul la un singur vot. Bonusul poate fi revendicat doar de către un parior care deține un cont Casa Pariurilor.

Suma Bonusului trebuie jucată în întregime, pe unul sau mai multe pariuri, pentru a putea fi retrasă. Sumele de bani provenite din Bonus care nu îndeplinesc regulile vor fi retrase dupa 30 de zile.

Casa Pariurilor își rezervă dreptul de a dezactiva viitoarele Bonusuri anunțate sau de a-l suspenda pe cel în curs pentru unul sau pentru toți jucătorii, dacă este folosit într-o manieră ce contravine Regulilor Organizatorului.

Un jucător nu poate avea mai multe conturi create pe platforma www.casapariurilor.ro.

Organizatorul își rezervă dreptul de a decide unilateral și de a acționa prin orice mijloacele necesare, suspendând sau închizând contul oricărui participant surprins că administrează mai multe conturi (operare sau folosire) cu care se înscrie în cadrul campaniilor promoționale, nerespectând regulile.

Participanții (jucătorii) ai căror conturi au fost închise, suspendate sau auto-excluse pentru orice motiv, nu se pot înscrie în campanie.

Să ne bucurăm de joc,

Echipa CASA PARIURILOR

Etichete: , , ,

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *