Craiova și Iașiul pornesc în noul sezon cu alți antrenori

iulie 14, 2017

csu-craiova

CSU CRAIOVA – CSM POLI IAȘI, ora 21:00

Primul meci al sezonul 2017/2018 este programat în această seară, de la ora 21:00, la Drobeta Turneu Severin între CSU Craiova și CSM Poli Iași.

Ambele echipe au antrenori noi pe banca tehnică. La CSU Craiova a ajuns italianul Devis Mangia în timp ce la CSM Poli Iași Flavius Stoican se va ocupa de echipă în locul lui Neagoe.

Cele mai importante transferuri reușite în această vară de CSU Craiova sunt: Cristian Bărbuț (Poli Timișoara), Mihai Roman, revenit în România de la Maccabi Petak Tikva și fundașul central croat de la Voluntari Spahija.

În schimb, oltenii nu îl mai au la dispoziție pe portarul Andrei Vlad, plecat la FCSB, și nici pe Pedro Mingote, ajuns și el tot în București, la Juventus. Dumitraș a fost transferat la Viitorul iar Bucurică la Concordia.

O echipă probabilă pentru CSU Craiova ar putea fi următoarea: Calancea – Dimitrov, Popov, Kelic, Briceag – Mateiu, Screciu – Băluță, Gustavo, Bancu – A. Ivan

Flavius Stoican are la dispoziție o echipă cu totul nouă față de sezonul precedent. Aproape întreaga echipă a plecat de la CSM Poli Iași, Stoican având misiunea să omogenizeze un nou lot de jucători practic. Printre puținii rămași la CSM Poli Iași este atacantul Andrei Cristea.

CSM Poli Iași ar putea alinia la primul meci următoarea echipă: Koșelev – Tiago Almeida, Mihalache, Frăsinescu, Bosoi – Cioinac, Pedro, Mendes – Danale, Spătaru, Panţâru – A. Cristea.

Calificată în turul al treilea preliminar al Ligii Europa după clasarea din sezonul precedent, CSU Craiova se gândește deja la adversarul de calibru pe care îl va întâlni, AC Milan.

Sezonul precedent, Craiova și Iașiul și-au împărțit victoriile în sezonul regular, fiecare câștigând pe teren propriu.

Oferta Casa Pariurilor pentru această partidă

(Foto: MediafaxFoto)

Etichete: , ,

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *