O victorie azi îi asigură Simonei Halep locul 1 mondial! Meciul este în direct pe www.casapariurilor.ro

iulie 11, 2017

halep wimbledon 2016

JOHANNA KONTA – SIMONA HALEP, ora 18:00

Simona Halep se află în fața unei noi borne istorice, atât pentru ea cât și pentru România. Aflată în acest moment pe locul 2 WTA, Simona poate deveni noul lider mondial dacă o învinge în sferturile de finală de la Wimbledon pe britanica  Johanna Konta.

În vârstă de 25 de ani, Simona Halep își poate depăși azi performanța de la ediția precedentă de la Wimbledon și în același timp o va depăși în clasamentul LIVE pe cehoaica Karolina Pliskova.

Meciul dintre Simona Halep și Johanna Konta este și unul cu destule semnificații de rivalitate sportivă.

Konta va fi încurajată pe terenul central de 15.000 de suporteri englezi iar meciul vine după controversele de la întâlnirea din FED CUP dintre România și Marea Britanie. Atunci, Konta a izbucnit în plâns la Mamaia în timpul confruntării cu Sorana Cîrstea, pe care a învins-o ulterior după ce meciul a fost întrerupt. Ea l-a acuzat pe Ilie Năstase că a jignit-o repetat iar fostul număr 1 ATP a fost scos din arenă. A doua zi însă, Simona Halep, mai încrâncenată ca niciodată, a spulberat-o pe Konta cu un 6-1, 6-3 și a adus până la urmă victoria României.

Cele două sportive s-au întâlnit până acum de patru ori și și-au împărțit victoriile. Konta a învins la Wuhan, în 2015, după o partidă echilibrată, 6-3, 3-6, 7-5, și anul acesta, la Miami, tot după o partidă de trei seturi: 3-6, 7-6, 6-2. Simona Halep a învins-o de fiecare dată pe Konta în FED CUP: 6-1, 6-4 în 2014, și 6-1, 6-3 anul acesta. Pe iarbă însă va fi prima întâlnire dintre cele două sportive.

Johanna Konta este în prezent antrenată de belgianul Wim Fissette, fost tehnician al Simonei Halep. De altfel, românca a obținut cel mai bun rezultat la Wimbledon alături de Fissette în 2014, când a ajuns în semifinalele competiției, acolo unde a fost învinsă de Eugeniei Bouchard cu 7-6, 6-2. În timpul acelui meci, Simona Halep a acuzat și o accidentare.

Simona Halep nu a pierdut până acum un set la Wimbledon. Iată parcursul său:

Turul 1: Halep – Erakovic 6-4, 6-1

Turul 2: Halep – Haddad Maia 7-5, 6-3

Turul 3: Halep – Peng 6-4, 7-6

Optimi: Halep – Azarenka 7-6, 6-2

Johanna Konta a avut probleme mari cu Vekic în turul II al turneului:

Turul 1: Konta – Hsieh 6-2, 6-2

Turul 2: Konta – Vekic 7-6, 4-6, 10-8

Turul 3: Konta – Sakkari 6-4, 6-1

Optimi: Konta – Garcia 7-6, 4-6, 6-4

Oferta Casa Pariurilor pentru această partidă

(Foto: MediafaxFoto)

 

Etichete: , , ,

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *