BONUS 250 de lei – O încurajăm împreună pe Simona Halep!

iulie 11, 2017

simona halep bloc bonus

Casa Pariurilor premiază cu un bonus de 250 de lei, oferit prin tragere la sorți, pe cel care încurajează cu un LIKE pe Simona Halep la postarea de pe pagina de Facebook Casa Pariurilor.

Termeni și condiții

Încurajările sunt acceptate azi la postarea de pe Facebook.

Rezultatele concursului vor fi publicate miercuri dimineață la postarea de pe pagina Casa Pariurilor de Facebook.

Fiecare cont de Facebook are dreptul la un singur pronostic. Bonusul poate fi revendicat doar de către un parior care deține un cont Casa Pariurilor.

Suma Bonusului trebuie jucată în întregime, pe unul sau mai multe pariuri, pentru a putea fi retrasă. Sumele de bani provenite din Bonus care nu îndeplinesc regulile vor fi retrase dupa 30 de zile.

Casa Pariurilor își rezervă dreptul de a dezactiva viitoarele Bonusuri anunțate sau de a-l suspenda pe cel în curs pentru unul sau pentru toți jucătorii, dacă este folosit într-o manieră ce contravine Regulilor Organizatorului.

Un jucător nu poate avea mai multe conturi create pe platforma www.casapariurilor.ro. Organizatorul își rezervă dreptul de a decide unilateral și de a acționa prin orice mijloacele necesare, suspendând sau închizând contul oricărui participant surprins că administrează mai multe conturi (operare sau folosire) cu care se înscrie în cadrul campaniilor promoționale, nerespectând regulile.

Participanții (jucătorii) ai căror conturi au fost închise, suspendate sau auto-excluse pentru orice motiv, nu se pot înscrie în campanie.

Organizator: Hattrick-PSK d.o.o., Str. Leopolda Mandića 14, Dugopolje, Croația

Să ne bucurăm de joc,

Echipa CASA PARIURILOR

Etichete: ,

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *