Vara asta ne scăldăm în valurile noilor jocuri de la Cazinoul Casa Pariurilor

iulie 7, 2017

1234

Ne-am mărit plaja de jocuri pentru o experiență și mai antrenantă alături de noi. De acum, 12 jocuri noi au intrat în oferta Cazinoul Casa Pariurilor.

În această vară, distracția merge mână în mână cu posibilitățile mari de câștig. Vei avea parte de experiențe în premieră și bonusuri în cadrul jocurilor așa cum nu ai mai văzut până acum.

Păstrăm însă și obiceiurile bune pe care le avem și îți dăm posibilitata în continuare să încerci toate jocurile gratis sau să dai lovitura pe bune. Tu ești cel care alege.

Toate jocurile noi pot fi accesate atât de pe desktop cât și de pe telefonul mobil sau tabletă, experiența fiind la aceleași standarde ridicate.

Jocul vedetă pe care îl propunem în această perioadă este Blackjack Pro Monte Carlo Multihand. „Cel mai popular joc de cărți de cazino din lume” are o nouă înfățișare la Casa Pariurilor. Mai mult, în această versiunea vei avea posibilitatea să joci până la trei mâini în același timp.

Unul dintre cele mai apreciate jocuri din oferta cazinoului, Irish Eyes, vine acum cu o continuare: Irish Eyes 2. În această versiune, spiridușii ascund în oalele lor și mai mult aur și ai posibilitatea să câștigi până la 20 de jocuri gratuite în cursul cărora premiile se triplează.

Docto Love și Doctor Love on Vacation sunt jocurile în care rețetele de distracție se combină cu cele pentru câștiguri. În primul vei găsi recompense WILD cu până la 25 de rotiri gratuite iar în al doilea 5 simboluri WILD du Doctorul îți aduc 5.000 de monede.

Pentru Judge Dredd poți activa funcția SuperBet pentru o experiență și mai palpitantă iar Joker Jester garantează zâmbete alături de posibilități însemnate de câștig.

Justice League și Superman îți dau posibilitatea să fii eroul de care are nevoie Metropolis iar Miss Midas, Titan Storm și Teddy Bear’s Picnic au nenumărate surprize ce se pot transforma în câștiguri importante.

Iar surprizele nu se opresc aici. Cazinoul Casa Pariurilor își va îmbogăți oferta constant pe parcursul acestei veri. Urmărește în continuare secțiunea de Jocuri Noi de pe pagina casino.casapariurilor.ro.

De asemenea, continuăm promoția Rotirilor Gratuite săptămânal. Premiem cei mai fideli jucători de Cazinou cu rotiri gratuite ce se pot transforma direct în BANI REALI, fără obligația de a reinvesti suma obținută înainte de a face o retragere!

Etichete: , ,

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *