Simona Halep o întâlnește pe Shuai Peng pentru un loc în optimile de la Wimbledon

iulie 7, 2017

halep wimbledon 2016

SIMONA HALEP – SHUAI PENG, ora 15:00

Poziția a doua mondială și cap de serie numărul 2 la Wimbledon, Simona Halep își continuă drumul ce ar putea să o aducă la sfârșitul turneului pe locul de lider mondial.

În turul al treilea al competiției, românca o întâlnește pe chinezoaica Shuai Peng, locul 37 mondial.

Peng are rezultate remarcabile la Wimbledon, dar din postura de jucătoare de dublu. Ea chiar a câștigat turneul londonez în proba de dublu în 2013. La simplu însă, Peng a atins doar optimile de finală la Wimbledon, performanță pe care o poate egala dacă o învinge pe Simona Halep. De trei ori a ajuns în această fază, în 2011, 2012 și 2014.

Cea mai bună performanță în proba de simplu la un turneu de Grand Slam o reprezintă semifinala din 2014 de la US Open. În proba de dublu, ea a mai câștigat și turneul de la Roland Garros în 2014.

Shuai Peng a fost chiar numărul 1 mondial în proba de dublu, la începutul anului 2014. La simplu, ea a fost clasată cel mai bine pe locul 14, în august 2011, și a câștigat un singur titlu WTA, la Tianjin, în 2016.

Este prima întâlnire dintre cele două sportive în circuitul WTA.

Simona Halep a atins sferturile de finală la Wimbledon ediția precedentă, așa că încă mai are puncte de apărat. Prezența în semifinalele turneului londonez, fără ca Angelique Kerber să atingă finala, i-ar asigura Simonei Halep locul 1 mondial. În cazul în care Kerber ajunge în finală, Simona Halep ar trebui să câștige turneul pentru a deveni locul 1 WTA.

Simona Halep a trecut în primul tur de la Wimbledon de Erakovic, pentru ca în runda secundă să o depășească pe Haddad Maia. Peng le-a depășit pe Vondrousova și pe Suarez Navarro.

Oferta Casa Pariurilor pentru această partidă

(Foto: MediafaxFoto)

Etichete: , , ,

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *