Finala Campionatului European Under 21: Germania – Spania

iunie 30, 2017

asensio

GERMANIA – SPANIA, ora 21:45

Campionatul European sub 21 de ani își desfășoară ultimul act la Cracovia și pune față în față două super-puteri ale fotbalului mondial: Germania și Spania.

Dacă va câștiga acest Euro, Spania va egala la numărul de trofee locul 1 în acest clasament ocupat de Italia. În acest moment, Spania are patru Campionate Europene sub 21 de ani câștigate. Germania a câștigat o singură dată Euro U-21, în 2009.

La Under 21, Germania și Spania s-au întâlnit de șase ori. Ibericii s-au impus în patru meciuri iar nemții o singură dată. În două din aceste meciuri s-au întâlnit chiar la Euro, de fiecare dată în faza grupelor iar una dintre ele a câștigat trofeul.

La acest turneu final, Germania are două victorii și o înfrângere în faza grupelor, în fața Italiei. În semifinale, Germania a trecut după loviturile de departajare de de Anglia. De cealaltă parte, Spania are un parcurs perfect, cu patru victorii din tot atâtea meciur. În semifinale, Spania a trecut de Italia cu scorul de 3-1.

Selecționerul Spaniei, Alberto Celades, beneficiază la naționala de tineret de jucători deja consacrați cum ar fi Denis Suarez de la Barcelona, Saul Niguez de la Atletico Madrid și Marco Asensio de la Real Madrid sau Gerard Deulofeu de la Everton. Despre naționala Spaniei de tineret se vorbește deja ca despre o nouă generație de aur.

Antrenorul naționalei Germaniei, Stefan Kuntz, are la dispoziție jucători ca Max Meyer, Mahmoud Dahoud, Serge Gnabry și Maximilian Arnold iar formația pe care o pregătește este considerată de asemnenea o echipă cu un potențial incredibil.

La Casa Pariurilor, Spania este favorită să câștige meciul cu o cotă de 1.97, în timp ce o victorie a Germaniei este cotată la 4.55. Egalul are o cotă de 3.65.

Oferta Casa Pariurilor pentru această partidă

(Foto: MediafaxFoto)

Etichete: , ,

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *