Aflăm prima finalistă a Cupei Confederațiilor din Rusia

iunie 28, 2017

ronaldo portugal 3

PORTUGALIA – CHILE, ora 21:00

Campioana Europei, Portugalia, întâlnește dețintătoarea titlului din America de Sud, Chile, în prima semifinală a Cupei Confederațiilor din Rusia. Ambele echipe sunt debutante la Cupa Confederațiilor.

Portugalia se întoarce pe Kazan Arena, stadionul la care a debutat în această competiție cu un egal, scor 2-2, împotriva Mexicului.

Formația pregătită de Fernando Santos a avut o zi în plus de odihnă față de Chile, iar selecționerul a ales să nu menajeze niciun jucător din atacul stelar pe care îl are la dispoziție. De altfel, Cristiano Ronaldo este golgheterul competiției până acum, cu două goluri și o pasă decisivă. Santos are semne de întrebare și în privința lui Bernardo Silva, care acuză o lovitură la gleznă primită în meciul cu Noua Zeelandă.

Pepe este suspendat pentru această partidă, iar jucători precum Cristiano Ronaldo, Joao Moutinho, Andre Gomes și Bernardo Silva au avut un sezon foarte încărcat.

Chile a reușit doar un 1-1 în ultimul meci din grupă cu Australia, dar formația sud-americană pregătită de Juan Antonio Pizzi s-a calificat în semifinale până la urmă. Pizzi a fost antrenat în 2000, la Porto, de Fernando Santos.

Până acum cele două naționale s-au întâlnit de trei ori. De două ori victoria a revenit portughezilor iar o dată meciul s-a încheiat remiză.

Echipele probabile:

Portugalia: Rui Patricio – Raphael Guerreiro, Bruno Alves, Jose Fonte, Cedric – Andre Gomes, William Carvalho, Adrien Silva, Gelson Martins – Cristiano Ronaldo, Nani

Chile: Claudio Bravo – Mauricio Isla, Gary Medel, Gonzalo Jara, Jean Beausejour – Pablo Hernandez, Marcelo Diaz, Charles Aranguiz, Arturo Vidal – Eduardo Vargas, Alexis Sanchez

Oferta Casa Pariurilor pentru această partidă

(Foto: MediafaxFoto)

Etichete: , ,

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *