Simona Halep debutează la Eastbourne, turneul ce o poate face lider mondial!

iunie 27, 2017

Romania's Simona Halep playing in the third round of the 2017 French Tennis Open in Paris, France on June 3rd, 2017. Photo by Henri Szwarc/ABACAPRESS.COM

SIMONA HALEP – YING-YING DUAN, ora 13:00, în direct pe www.casapariurilor.ro

UPDATE | Meciul a fost întrerupt din cauza ploii la scorul de 2-1 pentru Duan, la serviciu urmând să fie Simona Halep. Ambele jucătoare au reușit câte un break. Întâlnirea va fi reluată azi, de la ora 13:00

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

Numărul 2 WTA, Simona Halep, debutează azi la Eastbourne direct în turul al turneului din Marea Britanie. Este pentru prima dată când Simona Halep alege să participe la Eastbourne, ea primind un wild-card din partea organizatorilor pentru că inițial nu și-a anunțat prezența.

Turneul de la Eastbourne poate reprezenta pentru Simona Halep competiția care o va aduce pe primul loc mondial însă nu va fi un concurs ușor. Toate jucătoarele din Top 10 mondial sunt prezente la Eastbourne în afară de Serena Williams, care va deveni mamă.

În trei moduri poate ajunge Simona Halep numărul 1 mondial. Dacă va câștiga turneul de la Eastbourne, ea va fi sigură de fotoliul de lider WTA. Dacă va ajunge în semifinalele competiției, Kerber nu trebuie să se califice în sferturi, iar dacă Halep ajunge în ultimul act, nu trebuie să-l dispute cu jucătoarea din Germania.

Adversa din turul al doilea, Ying-Ying Duan, ocupă locul 64 WTA și a câștigat un singur turneu WTA, la Nanchang, în 2016. Duan are 27 de ani, 1.86 metri și nu s-a mai întâlnit până acum cu Simona Halep. Venită din calificări, Duan a beneficiat de abandonul Christinei McHale la scorul de 6-3, 4-0 în favoarea chinezoaicei.

Simona Halep a precizat pentru presa din Eastbourne că tratează turneul cu o seriozitate maximă chiar dacă vine înainte de Wimbledon. Principalul motiv al ei este că participă doar la 16-17 turnee pe an, așa cum a precizat chiar ea.

Românca a mai menționat că deși nu are un serviciu extraordinar pentru iarbă, se bazează pe slice-ul ei, așa că turneul de la Eastbourne poate fi rampa ce o duce pe primul loc WTA.

Meciul dintre Simona Halep și Ying-Ying Duan poate fi urmărit în direct pe www.casapariurilor.ro

Oferta Casa Pariurilor pentru această partidă

(Foto: MediafaxFoto)

Etichete: , ,

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *