Premier League și-a stabilit țintarul. Programul marilor derby-uri

iunie 14, 2017

chelsea 4

Startul noului sezon din Premier League va avea loc la 12 august. Campionatul se va încheia la 13 mai 2018, cu o săptămână mai devreme decât sezonul tocmai încheiat din cauza Cupei Mondiale din Rusia care va începe la 14 iunie 2018.

Campioana en-titre Chelsea Londra va primi vizita celor de la Burnley în prima etapă. Revenită în Premier League, Newcastle întâlnește pe teren propriu pe Tottenham, în timp ce Manchester City se deplasează la Huddersfield. Tot în prima etapă, Manchester United întâlnește pe Old Trafford pe West Ham, Arsenal joacă pe teren propriu cu fosta campioană Leicester, iar Liverpool înfruntă în deplasare pe Watford.

În a doua etapă din Premier League are loc și primul derby important. Tottenham, care va juca în acest sezon pe Wembley din cauza lucrărilor de pe White Hart Lane, întâlnește pe teren propriu pe Chelsea.

În etapa a treia Liverpool joacă pe teren propriu cu Arsenal, iar în următoarea rundă întâlnește în deplasare pe Manchester City.

Pe 16 septembrie Chelsea primește vizita celor de la Arsenal iar două săptămâni mai târziu joacă tot pe Stamford Bridge cu Manchester City.

Câștigătoarea Ligii Europa, Manchester United, nu întâlnește o altă echipă calificată în Liga Campionilor până pe 14 octombrie, când evoluează în deplasare cu Liverpool.

Rivalitatea Pep Guardiola – Jose Mourinho va avea un nou episod pe 9 decembrie, pe Old Trafford. În aceeași etapă cu derby-ul orașului Manchester se dispută și Liverpool – Everton.

Cele mai bune echipe din Anglia vor avea patru meciuri în nouă zile în perioada Crăciunului și a Revelionului. De pe 1 decembrie până pe 1 ianuarie 2018, fiecare echipă din Anglia va disputa opt meciuri!

Programul primei etape din Premier League:

Arsenal v Leicester City
Brighton v Manchester City
Chelsea v Burnley
Crystal Palace v Huddersfield Town
Everton v Stoke City
Manchester United v West Ham United
Newcastle United v Tottenham Hotspur
Southampton v Swansea City
Watford v Liverpool
West Bromwich Albion v AFC Bournemouth

(Foto: MediafaxFoto)

Etichete: , , , , ,

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *