Ziua POLAND-GARROS! Susține naționala României și pe Simona Halep și Casa Pariurilor te premiază

iunie 10, 2017

00

O zi importantă pentru sportul românesc este sărbătorită cu un bonus de Casa Pariurilor.

Concursul se desfășoară pe pagina de Facebook Casa Pariurilor iar regulile sunt mai mult decât simple. Susține naționala României în meciul crucial cu Polonia din preliminariile pentru Cupa Mondială din 2018 printr-un LIKE sau încurajeaz-o pe Simona Halep în finala de la Roland Garros contra Jelenei Ostapenko prin LOVE la postarea de pe Facebook iar Casa Pariurilor premiază prin tragere la sorți cinci norocoși cu câte 50 de lei.

Rezultatele concursului vor fi publicate duminică dimineață la postarea de pe pagina Casa Pariurilor de Facebook.

Bonusul poate fi revendicat doar de către un parior care deține un cont Casa Pariurilor.

Suma Bonusului trebuie jucată în întregime, pe unul sau mai multe pariuri, pentru a putea fi retrasă. Sumele de bani provenite din Bonus care nu îndeplinesc regulile vor fi retrase dupa 30 de zile.

Casa Pariurilor își rezervă dreptul de a dezactiva viitoarele Bonusuri anunțate sau de a-l suspenda pe cel în curs pentru unul sau pentru toți jucătorii, dacă este folosit într-o manieră ce contravine Regulilor Organizatorului.

Un jucător nu poate avea mai multe conturi create pe platforma www.casapariurilor.ro. Organizatorul își rezervă dreptul de a decide unilateral și de a acționa prin orice mijloacele necesare, suspendând sau închizând contul oricărui participant surprins că administrează mai multe conturi (operare sau folosire) cu care se înscrie în cadrul campaniilor promoționale, nerespectând regulile.

Participanții (jucătorii) ai căror conturi au fost închise, suspendate sau auto-excluse pentru orice motiv, nu se pot înscrie în campanie.

Organizator: Hattrick-PSK d.o.o., Str. Leopolda Mandića 14, Dugopolje, Croația

Să ne bucurăm de performanțele românilor!

Echipa CASA PARIURILOR

Etichete: , , ,

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *