FINALELE CAMPIONILOR – Am oferit 250 de premii și experiențe de neuitat

iunie 6, 2017

Marea premiere

Casa Pariurilor a dat startul la 14 aprilie campaniei Finalele Campionilor, o inițiativă prin care am dorit ca cele mai importante meciuri ale sfârșitului de sezon să fie trăite cu și mai multă pasiune de jucătorii noștri.

Alături de campionul nostru Helmuth Duckadam am făcut fericiți jucătorii care și-au scanat biletele necâștigătoare cu ajutorul aplicației Casa Pariurilor.

Pe lângă cele zece televizioare, zece dozatoare de bere, 250 de tricouri și 250 de fulare Casa Pariurilor, am oferit experiențe de neuitat pentru patru dintre cei mai norocoși participanți.

Din cele o sută de mii de tichete ce au intrat în concurs, patru câștigători au trăit la intensitate maximă finala Cupei României, ultimul act al Cupei Ligii României, finala Ligii Europa și marele meci al sfârșitului de sezon din Liga Campionilor.

Sorin Mocoi din Brașov, alături de cei mai buni prieteni, a urmărit de pe stadionul Ilie Oană finala Cupei României FC Voluntari – CSU Craiova.

sorin mocoi

Timișoreanul Ionuț Giorgian Miculaș și gașca lui de prieteni au fost prezenți pe Arena Națională la finala Cupei Ligii Dinamo – ACS Poli Timișoara.
miculas

În Rădăuți, Cristi Nichitean și cei mai apropiați prieteni ai lui au petrecut într-un bar noaptea finalei Ligii Europa Manchester United – Celta Vigo.

10

Pentru bucureșteanul Răzvan Pungă, marele câștigător Finalele Campionilor, 3 iunie a fost un moment de neuitat.

Și-a început ziua prin a-l cunoaște pe fostul mare portar al Stelei Helmuth Duckadam. Apoi, a avut onorea să-i execute penalty-uri legendei de la Sevilla și chiar a reușit să marcheze de trei ori, performanță care i-a adus încă 300 de lei în cont, pe lângă premiile obișnuite pentru câștigători: 1 LED TV, un dozator de bere, un tricou și un fular Casa Pariurilor.

Duckadam intalnire

După-amiaza a continuat pentru Răzvan cu un meci de fotbal între cei mai buni prieteni ai lui și echipa Casa Pariurilor, partidă arbitrată chiar de Helmuth Duckadam. Nicio echipă nu a pierdut într-un meci încheiat cu o masă în cinstea câștigătorului Finalele Campionilor.

Razvan punga

Seara a fost una de Liga Campionilor. Răzvan a avut șansa să urmească marea finală Juventus – Real chiar de lângă Duckadam, schimbând idei ca între prieteni despre finala Ligii Campionilor.

bar

Mulțumim tuturor jucătorilor pentru participare și vă așteptăm și la următoarele campanii Casa Pariurilor!

Etichete: , , ,

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *