90 de minute pentru titlu. Viitorul, mare favorită să devină campioană

mai 13, 2017

hagi

VIITORUL – CFR CLUJ, ora 20:00

FCSB – CSU CRAIOVA, ora 20:00

DINAMO – ASTRA GIURGIU, ora 20:00

Ultima etapă din play-off-ul Ligii I va stabili și campioana din acest sezon. Trei echipe au șanse să cucerească titlul anul acesta.

Echipa lui Gheorghe Hagi, Viitorul, ar putea să devină pentru prima dată campioana României. Viitorul depinde doar de ea în această luptă. Puștii lui Hagi întâlnesc pe teren propriu pe CFR Cluj iar cu o victorie devin campioni.

La egalitate de puncte cu FCSB, câte 41, Viitorul are rezultatele directe din play-off mai bune și astfel stă doar la mâna ei.

Statistica meciurilor directe cu CFR Cluj nu avantajează însă formația lui Hagi. În cinci meciuri disputate pe teren propriu cu CFR, Viitorul a câștigat o singură partidă.

Totuși, antrenorul Vasile Miriuță are un lot semnificativ diminuat pentru partida de la Ovidiu. Mincă, Camora, Gomelt și Juan Carlos sunt accidentați iar Tiago Lopes este suspendat.

Viitorul va depinde de celelalte rezultate ale rivalilor la titlu dacă nu va câștiga partida cu CFR Cluj. În cazul unei remize, Viitorul va avea nevoie ca FCSB și Dinamo să realizeze și ele tot cel mult remize. În caz că va fi învinsă de CFR Cluj, Viitorul ar deveni campioană doar dacă FCSB pierde meciul cu CSU Craiova iar Dinamo scoate cel mult un egal cu Astra.

FCSB va deveni campioana României dacă învinge pe CSU Craiova iar Viitorul va realiza cel mult un egal cu CFR Cluj. În acest caz, rezultatul celor de la Dinamo nu ar mai conta. Dacă va realiza doar un egal cu CSU Craiova, FCSB ar avea nevoie ca Viitorul să piardă partida contra clujenilor iar Dinamo să nu se impună pe teren propriu cu Astra.

Pentru a deveni din nou campioana României, Dinamo trebuie să învingă pe Astra Giurgiu iar Viitorul și FCSB să realizeze cel mult un egal. În caz că toate cele trei echipe vor avea același număr de puncte, Dinamo ar ieși pe primul loc datorită rezultatelor directe mai bune.

Dacă va fi la egalitate de puncte doar cu Viitorul, de asemenea Dinamo ar deveni campioană datorită rezultatelor directe mai bune. În caz că va fi la egalitate de puncte cu FCSB, golaverajul celor două va decide campioana. În acest moment, Dinamo are +7, în timp ce FCSB are +5.

Oferta Casa Pariurilor pentru aceste meciuri

(Foto: MediafaxFoto)

 

Etichete: , , , , , ,

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *