Simona Halep o înfruntă pe Sevastova în semifinale la Madrid

mai 12, 2017

halep-miami-2016

SIMONA HALEP – ANASTASIJA SEVASTOVA, ora 15:00, în direct pe www.casapariurilor.ro

Simona Halep a avut până acum un parcurs perfect la Madrid și a reușit calificarea în semifinale atât în proba de simplu cât și în cea de dublu, acolo unde face pereche cu Irina-Camelia Begu.

În optimile de finală ale turneului spaniol, Simona Halep a trecut lejer de Coco Vandeweghe, scor 6-1, 6-1, în mai puțin de 60 de minute.

Halep o va întâlni în semifinalele de la Madrid pe letona Anastasija Sevastova, locul 22 WTA. Pentru aceasta din urmă, semifinala în care a ajuns acum este prima care face parte dintr-un turneu Premier Mandatory iar performanța se va materializa în intrarea în Top 20 mondial pentru prima dată în carieră.

Simona Halep și Anastasija Sevastova s-au întâlnit până acum de șase ori și și-au împărțit victoriile, câte trei pentru fiecare. Totuși, în ultimele două confruntări Simona Halep s-a impus clar, cu un 6-3, 6-1 în sferturi la Stuttgart anul acesta și un dublu 6-0 devastator anul trecut la București, într-un turneu câștigat până la urmă de jucătoarea din Constanța. Primele meciuri dintre cele două au avut loc în perioada 2009-2010, când Simona Halep era departe de forma arătată în ultimii ani care a dus-o chiar și până pe locul 2 WTA.

Campioană en-titre la Madrid, Halep poate cuceri titlul și la dublu anul acesta, acolo unde face pereche cu Irina Begu. Cuplul românesc va întâlni tot azi, în semifinale, perechea Timea Babos / Andrea Hlavackova, iar  meciul se va desfășura după ora 18:00.

Meciul de simplu al Simonei Halep cu Anastasija Sevastova va fi transmis în direct, de la ora 15:00, de site-ul www.casapariurilor.ro.

Cotele Casa Pariurilor pentru semifinala Halep – Sevastova

(Foto: MediafaxFoto)

Etichete: , , ,

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *