Intră în Finalele Campionilor alături de Casa Pariurilor

aprilie 14, 2017

poza blog finale

Luptăm un sezon întreg alături de favoriții noștri. Suntem unul dintre jucătorii echipei, poate cel mai pasionat dintre toți. Fiecare dintre noi, cei care jucăm un sezon întreg, merităm să ajungem în marile finale de la sfârșitul sezonului.

Acum, se apropie punctul culminant al sezonului iar jucătorii Casa Pariurilor au un loc rezervat atât în tribune, din postura de suporteri, cât și pe teren, ca actori principali ai Finalelor acestui sezon!

Încep Finalele Campionilor Casa Pariurilor, iar pe primul tău coechipier ne-am permis să ți-l propunem chiar noi. În poartă îl vei avea pe simbolul românesc al marilor finale câștigate: HELMUTH DUCKADAM! Pe ceilalți colegi de echipă ți-i alegi tu, dintre prietenii tăi.

Participă la promoția Finalele Campionilor din perioada 14 aprilie – 14 mai și califică-te pentru cele patru Extrageri.

O zi întreagă petrecută alături de Helmuth Duckadam și o seară alături de cei mai apropiați prieteni ai fotbalului, în pub, pe data de 3 iunie, un LED TV și un dozator plin cu bere reprezintă marele premiu al campaniei FINALELE CAMPIONILOR.

DUCKADAM ȘI-A SCANAT BILETUL ÎN AGENȚIA CASA PARIURILOR | VIDEO

Avem grijă și de ceilalți coechipieri ai tăi, prietenii care au fost lângă tine tot sezonul. Tu și gașca ta, veți vedea într-un mare fel toate finalele acestui sezon.

Avem pregătite și alte premii care vin să completeze experiența ta la finalele din acest an: zece televizoare de ultimă generație pentru a urmări la cele mai înalte standarde meciurile, zece dozatoare pline cu bere, tricouri și fulare vin să transforme nopțile finalelor în seri memorabile.

Duckadam conferinta

Cum poți participa

Joacă în agențiile Casa Pariurilor un bilet de minimum 5 lei, iar apoi scanează-l prin intermediul Aplicației Casa Pariurilor, în momentul în care ești logat în contul tău personal online. Dacă biletul devine unul câștigător, mergi să-ți ridici câștigul. Dacă nu este câștigător, participi automat la extragerile campaniei Finalele Campionilor.

Intră apoi pe finalele.casapariurilor.ro și vezi dacă te numeri printre câștigătorii săptămânali.

Folosind Aplicația Casa Pariurilor, te poți bucura de rezultate live, statistici, ofertă de pariuri, pariuri live, transmisiuni live, comentariu audio și vizualizarea acțiunilor pentru orice meci.

Pentru fiecare bilet necâștigător, în valoare de minimum 5 lei, ai câte o posibilitate de a câștiga premiul săptămânal pus la bătaie și o șansă în Marea Extragere Finală.

Vezi REGULAMENTUL campaniei

Pentru orice întrebare nu ezita să ne scrii la suport@casapariurilor.ro

Etichete: , , ,

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *