CSM București, asaltul spre Final Four începe cu Ferencvaros la Polivalentă

aprilie 7, 2017

csm-bucuresti-mediafaxfoto

CSM BUCUREȘTI – FERENCVAROS, ora 20:00

Campioana en-titre a Europei, CSM București, întâlnește în sferturile de finală ale Ligii Campionilor formația maghiară Ferencvaros. Meciul tur are loc în această seară, de la ora 20:00, în sala Polivalentă din Capitală.

Cele 5.000 de bilete s-au epuizat deja, așa că fetele de la CSM București vor avea un atu în publicul bucureștean. Meciul este considerat unul de risc maxim. Din Ungaria vor veni 240 de suporteri care vor avea rezervat un sector al sălii.

Conducerea celor de la CSM București l-a angajat pe tehnicianul Per Johansson, fost selecționer al naționalei Suediei. Per Johansson are un contract pe doar șase săptămâni, cu obiectiv imediat calificarea în Final Four. Și în acest an, ca și sezonul trecut, Final Four-ul va avea loc la Gyor, în perioada 6-7 mai.

Sezonul precedent, CSM București a reușit să câștige Final Four-ul, în timp ce Ferencvaros s-a oprit tot în sferturile de finală ale competiției, învinsă chiar de marea rivală din Ungaria, Gyor.

Ambele echipe vin acum după două trofee cucerite. CSM a câștigat titlul național iar Ferencvaros Cupa Ungariei, după o victorie în fața celor de la Gyor.

Cea mai cunoscută jucătoare a celor de la Ferencvaros este Aniko Kovacsics. Ferencvaros nu a participat niciodată până acum în Final Four-ul Ligii Campionilor.

Returul sferturilor de finală dintre Ferencvaros și CSM București va avea loc la Budapesta, pe 15 aprilie.

Oferta Casa Pariurilor pentru această partidă

(Foto: MediafaxFoto)

Etichete: , , ,

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *