BONUS de 50 de lei pentru meciul România – Danemarca. Spune-ne rezultatul meciului și primul marcator al partidei

martie 26, 2017

romania_danemarca_preliminariicupamondiala_26_martie_blog

Casa Pariurilor premiază cinci pariori inspirați cu un nou BONUS în valoare de 50 de lei. Meciul din preliminariile Cupei Mondiale România – Danemarca este partida aleasă pentru acest bonus.

Oferim câte 50 de lei celor care ne spun pronosticul corect la România – Danemarca (1, X, 2) și primul marcator al meciului. Exemplu răspuns: victorie România, marcator Keșeru.

Răspunsurile sunt primite la postarea de pe pagina de Facebook!

Primii cinci dintre pariorii care indică rezultatul meciului și primul marcator vor primi câte un bonus de 50 de lei ce trebuie rulat o singură dată pentru a se transforma în bani reali.

Concursul nostru este inspirat din noile tipuri de pariuri de la Casa Pariurilor. Printre acestea, îl enumerăm pe cel în care se poate paria pe reușita unui anumit jucător și deznodământul meciului.

România se află pe locul patru al grupei E, cu cinci puncte, în timp ce Danemarca se găsește pe poziția a treia, cu șase puncte.

Oferta Casa Pariurilor pentru meciul România – Danemarca

Termeni și condiții

Se poate indica și scorul de 0-0, fără să mai fie numit un marcator. În cazul în care meciul se va termina 0-0, primii cinci care au răspuns corect vor primi bonusul.

Dacă sunt mai mulți cei care au indicat un rezultat corect și primul marcator al meciului, primii cinci dintre ei care au răspuns vor primi bonusul.

În caz că sunt mai puțini de cinci dintre cei care au indicat rezultatul meciului și un marcator, bonusurile rămase vor merge la primii care au răspuns cu un comentariu la postarea concursului.

Răspunsurile sunt acceptate la postarea de pe Facebook până la ora 21:40. Orice editare ulterioară a unui comentariu va conduce la descalificarea jucătorului din concurs.

Fiecare cont de Facebook are dreptul la un singur pronostic. Bonusul poate fi revendicat doar de către un parior care deține un cont Casa Pariurilor.

Autogolul nu este luat în considerare privind marcatorul primului gol al meciului.

Suma Bonusului trebuie jucată în întregime, pe unul sau mai multe pariuri, pentru a putea fi retrasă. Sumele de bani provenite din Bonus care nu îndeplinesc regulile vor fi retrase dupa 30 de zile.

Casa Pariurilor își rezervă dreptul de a dezactiva viitoarele Bonusuri anunțate sau de a-l suspenda pe cel în curs pentru unul sau pentru toți jucătorii, dacă este folosit într-o manieră ce contravine Regulilor Organizatorului.

Un jucător nu poate avea mai multe conturi create pe platforma www.casapariurilor.ro. Organizatorul își rezervă dreptul de a decide unilateral și de a acționa prin orice mijloacele necesare, suspendând sau închizând contul oricărui participant surprins că administrează mai multe conturi (operare sau folosire) cu care se înscrie în cadrul campaniilor promoționale, nerespectând regulile.

Participanții (jucătorii) ai căror conturi au fost închise, suspendate sau auto-excluse pentru orice motiv, nu se pot înscrie în campanie.

 

Organizator: Hattrick-PSK d.o.o., Str. Leopolda Mandića 14, Dugopolje, Croația

Să ne bucurăm de joc,

Echipa CASA PARIURILOR

Etichete: , ,

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *