Cele mai ciudate pariuri din istorie

martie 19, 2017

xabi alonso blog

Cei mai mulți dintre noi alegem binecunoscutul 1 solist, dar există înregistrate și pariuri cel puțin spus ciudate. Pe cele mai interesante dintre ele vi le prezentăm în continuare:

Galezul care a văzut în viitor

Un pariu a devenit câștigător în Țara Galilor 11 ani mai târziu decât atunci când a fost realizat. Un galez a pariat în 1989 că formația U2 va rămâne în aceeași componență și după anul 2000, că serialele Eastenders și Neighbours vor continua să ruleze la BBC după 2000 iar Cliff Richard va fi numit cavaler. A mizat 30 de lire, iar 11 ani mai târziu a încasat 194.400 de lire.

Când Liverpool avea jucători ce marcau de la jumătatea terenului

Xabi Alonso a fost eroul indirect al unui alt pariu cel puțin ciudat. Un fan al lui Liverpool a pariat la începutul sezonului că un mijlocaș defensiv al „cormoranilor” va înscrie un gol de la mijlocul terenului și a primit o cotă de 125. Operatorul de pariuri a numit miza de 200 de lire ca fiind cei mai ușori bani câștigați. Alonso însă a marcat cu Luton Town de la jumătatea terenului iar pariorul a încasat 25.000 de lire sterline.

Toată viața pe o învârtire a ruletei

Unul dintre cele mai controversate pariuri l-a avut în prim-plan pe britanicul Ashley Revell. Acesta a plecat la Las Vegas pentru a paria tot ce a strâns în viață pe o singură învârtire a ruletei. 135.300 de lire sterline au fost plasate pe negru la ruletă, sub privirile uluite ale spectatorilor strânși. În ultimul moment, Revell s-a răzgândit și a mutat întregul pariu pe roșu. A câștigat și s-a întors în Anglia unde și-a deschis propria afacere.

Norvegienii fericiți pentru mușcătura lui Suarez

Un alt pariu interesant l-a avut în prim-plan pe Luis Suarez. Uruguayanul își mușcase de două ori adversarii până la Cupa Mondială din 2014 iar o casă de pariuri din Norvegia a oferit o cotă de 175 celor care erau dispuși să parieze că Suarez va repeta gestul la cea mai importantă competiție inter-țări. De data aceasta, victima lui Suarez a fost Giorgio Chiellini. Au fost înregistrate atunci o sută de pariuri câștigătoare!

Viața ca un pariu

Lista nu putea fi completă fără legendarul Archie Karas. În decembrie 1992 a venit în Las Vegas cu 50 de dolari în buzunar. Trei ani mai târziu, Archie Karas avea 17 milioane de dolari. A jucat de la biliard până la poker și a ajuns să fie interzis în majoritatea cazinourilor din Las Vegas. Spre sfârșitul celei mai bune perioade a lui, paria câte 100.000 de dolari pe o singură aruncare a zarurilor. Dar, după doar un an, Archie Karas a pierdut toți banii așa cum îi câștigase, la cazino.

Etichete: ,

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *