A pariat că Barcelona pierde la Deportivo, a mai prins 12 meciuri și și-a umplut buzunarele cu 35.711 lei

martie 13, 2017

574 271

Jucătorii Barcelonei au fost numiți „Comeback Kings” după calificarea incredibilă în fața PSG-ului, când au întors nu numai acel 0-4 de la Paris, dar au reușit să revină și în timpul meciului de pe Camp Nou, când Cavani a înscris pentru 1-3. Cu trei goluri marcate din minutul 88, Barcelona a răsturnat scorul și calificarea în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, iar presa i-a numit pe jucătorii lui Luis Enrique „Comeback Kings”.

Unul dintre cele mai interesante bilete din acest week-end de la Casa Pariurilor a avut în prim-plan chiar echipa Barcelonei.

Inspiratul nostru parior a mizat pe faptul că efortul depus cu PSG îi va afecta pe catalani în deplasarea de pe El Riazor și a pronosticat pe o victorie a celor de la Deportivo La Coruna pentru o cotă de 12.00. A intuit perfect desfășurarea ostilităților și a bifat pariul legat de Barcelona.

A mizat doar zece lei pe bilet și a mai ales alte 12 meciuri, iar unele dintre acesta i-au dat emoții mai mari decât partida Deportivo La Coruna – Barcelona.

Spre exemplu, Fiorentina s-a impus pe teren propriu contra celor de la Cagliari cu scorul de 1-0, cu un gol marcat de Kalinic în minutul 90+2, iar Slavia Praga a câștigat partida de acasă cu Teplice doar după autogolul oaspeților din minutul 88, pentru două dintre cele mai mici cote de pe bilet: 1.43 pentru Fiorentina și 1.40 pentru Slavia.

În ultimul meci de pe bilet a mizat pe victoria Stelei contra clujenilor de la CFR, iar primul gol al partidei l-a marcat Gnohere în minutul 84, pentru ca mai apoi, în minutul 90+1, Ovidiu Popescu să închidă tabela și implicit să aducă un câștig de 35.711 lei pentru inspiratul parior de la Casa Pariurilor!

bilet castigator 35000 de lei

Felicitări!

PINUL BILETULUI: 101497196951

Etichete: ,

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *